Ubica Ukrajinke imao saučesnika?: Viktorija izbodena pet puta, borila se za život

20.11.2020

10:45 >> 14:02

0

Viktorija je nestala 5. novembra u Italiji, a nekoliko dana kasnije zbog sumnje da ju je ubio i zakopao njeno telo uhapšen je državljanin Srbije Karduš B.

Ubica Ukrajinke imao saučesnika?: Viktorija izbodena pet puta, borila se za život
Copyright Carabinieri Brescia/Facebook

Ukrajinka Viktorija Vovkotrub (42), za čije ubistvo u Italiji je osumnjičen njen bivši dečko, državljanin Srbije Karduš B. (60), zadobila je pet fatalnih uboda nožem u grudi i povrede lobanje, pokazala je obdukcija. Viktorija je imala i brojne odbrambene rane nastale u očajničkim pokušajima da se spasi, pišu italijanski mediji.

Upravo je Karduš B. karabinjerima kroz razgovor ukazao gde je zakopano telo žene, ali istovremeno negira da ju je ubio. On ostaje iza rešetaka, navode italijanski mediji. Ipak, kako navodi portal “Il giorno” istražitelji ne sumnjaju u to da je ubio svoju bivšu devojku, imajući u vidu činjenicu da je 11. novembra zatečen kako pokušava da se otarasi tepiha umrljanog krvlju, za kojju je utvrđeno da pripada ovoj ženi.

Karduš je sumnjao da ga je ostavila Viktorija zbog drugog i da je zatrudnela sa njim. Teza da je trudna je odbačena pregledom njenog tela.

Portal “Il giorno” navodi da je tužilac kada je obdukcija završena naveo da Viktorija mora biti sahranjena u Italiji.

Viktorija Vovkotrub i Karduš B. Foto Facebook/Victoria Vovcotrub

Portal “Giornale di Brescia” navodi da nakon nalaza obdukcije, istražitelji pokušavaju da rekonstruišu faze skrivanja Viktorijinog tela. Imajući u vidu građu žrtve, navodi se da se ispituje da li je Karduš imao saučesnika.

Pročitajte još: Poznanici o ubici Ukrajinke u Italiji: “Bio je ružan ali žene su ga obožavale!”

Zločin se dogodio u dnevnoj sobi kuće u kojoj je ovaj par živeo do leta, a gde su se sastali 4. novembra u večernjim satima i gde je kasnije policija pronašla tragove krvi.

Pročitajte još: Potvrđena presuda: Ubio ženu na stanici naočigled unuka – osuđen je na 30 godina

Podsetimo, Viktorijin nestanak prijavila je njena prijateljica 5. novembra, a nekoliko dana kasnije zbog sumnje da ju je ubio i sakrio njeno telo uhapšen je njen ljubavnik i to u trenutku kada je pokušao da se otarasi krvavog tepiha.

Njeno telo pronađeno je 13. novembra zakopano u dvorištu napuštenog kuglačkog kluba i to nedaleko od kuće u kojoj živi osumnjičeni.

Viktorija i osumnjičeni državljanin Srbije bili su ranije zajedno, a italijanski mediji preneli su da nije jasno u kakvom su odnosu bili pre njenog nestanka. Viktorija je u Italiji živela nekoliko godina i radila je kao negovateljica i konobarica.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike