24sedam na mestu gde je uhapšeni rukometaš lečio zavisnike: "Pao" nakon što su mu pronašli drogu u gaćama (FOTO/VIDEO)

15.11.2022

15:00

0

Miloš Medenica uhapšen je pre nedelju dana na beogradskom aerodromu dok je stajao u redu za čekiranje karte

24sedam na mestu gde je uhapšeni rukometaš lečio zavisnike: "Pao" nakon što su mu pronašli drogu u gaćama (FOTO/VIDEO)
Miloš Medenica - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/instagram

Miloš Medenica bivši rukometaš Crvene Zvezde, uhapšen je pre nedelju dana na Aerodromu Nikola Tesla sa osam grama heroina koje je skrio u donjem vešu. A pre samo godinu dana u Novim Banovcima otvorio je luksuznu kliniku za lečenje bolesti zavisnosti pod nazivom "Med Tim".

Reporteri 24sedam otišli su u kliniku u kojoj nas je dočekalo ljubazno osoblje. Na naše pitanje da li znaju da je Medenica, koji je direktor ove klinke, uhapšen, rečeno nam je da nisu ovlašćeni da daju bilo kakve informacije, kao i su svi lekari otišli kući.

Po izlasku sa klinike koja je veoma luksuzno uređena i više podseća na hotel sa pet zvezdica nego na bolnicu u kojoj se leče ovisnici o heroinu, kokainu, kocki i igricama, razgovarali smo sa meštanima Zemunske ulice u Novim Banovcima.

Šta kažu komšije?

- Najblaže rečeno šokirani smo ovom vešću! Znamo Miloša, kao i njegovu porodicu. Klinika je otvorena prošle godine. Milošev otac pošto smo tu komšije došao je da se upozna, pili smo kafu nekoliko puta i rekli su da hoće da razviju ovaj posao kako bi pomagali. I Miloša sam često viđao, dolazio je ovde mercedesom. Nikada nije bio arogantan - rekao je jedan komšija za 24sedam i dodao da je uhapšeni bivši rukometaš oženjen i ima dete od pet, šest godina.

On je u razgovoru za 24sedam istakao i da nikada ne bi rekao da je Miloš u stanju da se time bavi i da je posebno licemerno što je otvorio kliniku za borbu protiv onoga sa čim je "pao" na beogradskom aerodromu.

- Kupili su oni ovu zgradu vrlo jeftino. Renovirali su je, uložili su poprilično. Dolaze ovde da se leče Italijani, Hrvati, Crnogorci, Nemci. Čuje se često buka, svađa tamo iza klinike, ne znam šta rade. Dolazio je njegov otac da nas pita da li nam smeta ta galama, ali zaista nikakvih problema nije bilo. Otac mu je ugledni biznismen, radio je za jednu uglednu automobilsku kuću, a sad ima građevinske mašine u Crnoj Gori. Zaista sam zatečen što je uhvaćen sa heroinom - rekao je za 24sedam komšija.

Prema njegovim rečima, u prvi mah nije shvatao da se radi o Milošu Medenici, koji je njegov komšija, to najbolje govori u prilog činjenici da niko ne bi mogao da pomisli da bi direktor klinike za lečenje zavisnosti prenosio drogu.

U razgovoru sa meštanima čuli smo da ovde rade ugledni lekari, između ostalog i jedan stručnjak iz Rusije, kao i da misle da dan boravka u ovoj klinici ne košta ispod 1.000 evra. Čuli su da klinika poseduje veoma luksuzne apartmane, bolničke sobe, spa centar, terapijske sobe i trperaziju nalik na restoran.

Inače, Miloš Medenica je uhapšen na beogradskom aerodromu dok je stajao u redu za čekiranje karte. Policijskoj patroli koja je tuda prolazila bilo je čudno njegovo nervozno ponašanje i cupkanje, pa su mu prišli i zatražili pasoš, zbog čega je on počeo da negoduje, a zatim je uzeo mobilni telefon preteći da će pozvati nekog "bitnog".

Policajci su ga zamolili da pođe sa njima u službene prostorije i kada su pokušali da mu oduzmu mobilni telefon on je postao agresivan. Kako je bivši rukometaš izuzetno krupan i snažan, patrola je tražila pomoć specijalca koji su uspeli da ga savladaju i po privođenju u službene prostorije, prilikom pretresa pronađena mu je droga u donjem vešu.

U utorak popodne, sklonjena je slika Medenice sa sajta klinike, a zaposleni nisu želeli da komentarišu ništa o tom potezu. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike