Potresne poruke prijatelja stradalim Đurićima: "Nema više druga mog"! Poginuli na putu za manastir

14.11.2022

15:19

0

Autor: 24sedam

Dejan D. izazvao je nesreću pod dejstvom alkohola

Potresne poruke prijatelja stradalim Đurićima: "Nema više druga mog"! Poginuli na putu za manastir
Drago Đurić stradao sa suprugom Jelom - Copyright Printscreen/Facebook/Drago Đurić

Prijatelji, duboko potreseni sudbinom bračnog para Draga (54) i Jele Đurić (51) iz Melenaca, koji su juče ujutro poginuli u saobraćajnoj nesreći na putu između Zrenjanina i Melenaca, u blizini skretanja za Elemir, opraštaju se od njih putem društvenih mreža.

Đurići su krenuli u posetu manastsiru Tumane, a stradali su kada je na njih naleteo "reno laguna" koju je vozio Dejan D. (42) koji je bio pod dejstvom alkohola. Alko-testom je utvrđeno da je vozač u krvi imao 1,13 promila alkohola.. On je uhapšen i pritvoren na 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Prijatelji tuguju za bračnim parom koji je tragično izgubio život i iza sebe ostavio jedinicu.

- Nema više druga mog, moga druga jedinog, nema više uzeo ga Bog. Nikad više ja i ti nećemo se opiti - napisao je prijatelj Draga Đurića uz njihovu zajedničku fotografiju, zatim je objavio još nekoliko slika:

- Juče smo sedeli zajedno danas, danas te više nema. Bio si mi kao otac, brat, kum. Hvala ti na svemu što si učinio za mene. Počivaj u miru Tuto moj dobri i neka te anđeli čuvaju.

Prijateljica bračnog para se takođe, oprostila od njega na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Neka neko napiše da sam pogrešno obaveštena da je moj veliki prijatelj Drago Đurić, kao i njegova supruga nastradali na putu Melenci - Zrenjanin... Daj Bože, da je greška - napisala je neutešna žena, a ispod njene objave samo su nizali komentari.

- Počivajte u miru dragi naši. Ko zna koja je ovo po redu saobraćajna nesreća, gde stradaju nedužni ljudi zbog pijandura i narkomana... Pu, mamicu vam j**em.. Počivajte u miru čika Drago vi i vaša supruga - stoji u jednom od komentara.

Prema navodima meštana sela, bračni par Đurić zaputio se u manastir Tumane, a kasnije su planirali da posete ćerku, koja živi i radi u Novom Sadu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike