Novi detalji stravičnog udesa kod Zrenjanina: Bračni par krenuo u Tumane, pa poginuo na ukletom putu

13.11.2022

16:19

0

Autor: 24sedam

Poginuli Drago i Jela su sa porodicom došli u Melence kao izbeglice nakon ratova 1990-ih godina i od tada su živeli u ovom mirnom vojvođanskom mestu

Novi detalji stravičnog udesa kod Zrenjanina: Bračni par krenuo u Tumane, pa poginuo na ukletom putu
Ilustracija - Copyright Instagram_192_rs

U nesreći koja se jutros dogodila na putu Zrenjanin - Melenci poginuo je bračni par Drago (54) i Jela Đurić (51) iz Melenaca.

U udesu su učestvovali putničko vozilo "reno laguna", koje je vozio Dejan D. (42), putničko vozilo "opel astra", kojim je upravljao Đurić i putničko vozilo "VW golf," koji je vozio Rajko V. (58).

Do saobraćajne nezgode došlo je nakon što se putničko vozilo "reno" kretalo iz pravca Zrenjanina prema Melincima i usled neprilagođena brzine vozač je izgubio kontrolu, prešao na levu stranu kada je došlo do direktnog sudara sa "opel astrom".

Prema rečina suseda Đurića, Drago i Jela, su to jutro krenuli u Novi Sad da posete ćerku koja tamo živi i radi, a odatle su trebali da nastave put ka Manastiru Tumane.

Inače Drago i Jela su sa porodicom došli u Melence kao izbeglice nakon ratova 1990-ih godina i od tada su živeli u ovom mirnom vojvođanskom mestu. Inače su poreklom i Konjica u Bosni i Hercegovini, a određeno vreme živeli su i u Slavoniji.

RINA
 

Drago je u selu važio za vrednog i radnog čoveka, a bavio se građevinom i imao je sopstvenu firmu koja se bavila građevinskim radovima, a koja se nalazila na istoj adresi kao i kuća u kojoj su živeli. I za Jelu komšije imaju samo reči hvale i kažu da su u kuću Đurića svi uvek bili dobrodošli i da se radi o pravoj domaćinskoj porodici, te da još nisu svesni da Đurića više nema.

- Čuli smo da je vozač renoa koji je naleteo na njih bio pijan, ako je to stvarno tako, onda nemam reči i nema kazne za tog vozača koja će vratiti naše drage komšije - kaže jedan od meštana.

Inače u saobraćajnim nesrećama na teritoriji Melenaca, od početka ove godine je poginulo čak pet osoba, a pamti se i tragedija iz decembra prošle godine kada je smrtno stradala devojčica stara 16 godina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike