Zadavio brata golim rukama, pa požurio da ga sahrani: Mrtvozornik otkrio nasilnu smrt!

09.11.2022

11:37

0

Autor: 24sedam

Ubistvo je, prema rečima njihovog poznanika, kulminacija dugogodišnjeg zlostavljanja koje je stariji brat trpeo

Zadavio brata golim rukama, pa požurio da ga sahrani: Mrtvozornik otkrio nasilnu smrt!
Milan zadavio brata golim rukama: Ilustracija - Copyright Profimedia

Milan Grujić (43) iz Niša optužen je za ubistvo svog rođenog brata Sašu (55), koga je u noći između 5. i 6 maja ove godine udavio golim rukama.

Posle ubistva, Milan je brata pripremio za sahranu, a onda pozvao prvog komšiju da mu pomogne oko organizacije pogreba, ali Nije znao da ga ne može sahraniti dok mrtvozornik ne konstatuje smrt pa je verovao da će zločin prikriti.

Međutim, mrtvozornik je primetio sumnjive povrede na pokojniku i alarmirao policiju, pa je Milan uhapšen.

Prema rečima Srđana Velimirovića, koji je poslednji video Sašu živog, sve je delovalo normalno do 21 sat dok je on bio sa njima.

- Šta se posle dogodilo ne znam, a   Milan mi je telefonirao u pola četiri ujutro i rekao da mu je brat umro. Naplakivao je i pozvao me da dođem kod njega. Saša je bio položen u krevet, video sam da ima plavu masnicu na oku. Nisam Milana ništa pitao o tome znajući da je agresivan, ali sam pomislio da se povredio padom na pločice. Milan mi je pričao da mu je davao veštačko disanje i masirao srce ali da nije uspeo da mu pomogne, te da je zvao Hitnu pomoć ali da nisu došli. Čim je svanulo, Milan je zvao pogrebno preduzeće, ali ja sam mu rekao da prvo mora da obavesti mrtvozornika. Lekar je, kako sam čuo, posumnjao da je Saša ubijen i pozvao policiju, ispričao je on, dodajući da su obojica saslušana u policiji, a potom i odvedena na poligraf.

Po njegovom mišljenju, ubistvo je kulminacija dugogodišnjeg zlostavljanja koje je stariji brat trpeo, a obojica su bili psihički bolesnici.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike