Vlasnik salona u Beogradu na koji je bačena bomba za 24sedam: Izvršen je topovski udar, sve je uništeno (VIDEO)

07.11.2022

09:48

0

Kamera je sve zabeležila, očekujem da se ustanovi ko je to uradio i da se privede pravdi, ističe vlasnik

Vlasnik salona u Beogradu na koji je bačena bomba za 24sedam: Izvršen je topovski udar, sve je uništeno (VIDEO)
Copyright 24sedam/Miroslava Brkić

Oko 4 sata ujutru u Braničevskoj ulici na Vračaru došlo je do snažne eksplozije kada je bačena ručna bomba na frizerski salon, potvrđeno je za 24sedam.

U pitanju je popularni beogradski salon "Hair Caffe by Minjović" koji predstavlja urbani koncept salona, smešten na samo nekoliko metara od Hrama Svetog Save u prizemlju šestospratne zgrade, čiji je vlasnik Nikola Minjović.

- U 4 ujutru pozvao me je predsednik kućnog saveta, ja sam odmah došao i ustanovili smo da je nepoznato lice došlo iz pravca Hrama Svetog Save, razbilo prozor na vratima i izvršilo topovski udar u salon koji je uništen - rekao je Minjović za 24sedam. 

On ističe da nema neprijatelja i da ne sumnja ni u koga ko bi mogao da baci bombu na njegov salon.

 - Ne sumnjam ni na koga, nemam neprijatelja, porodičan sam čovek, imam dvoje dece, bavim se ovim biznisom i bavim se decom - ističe Minjović i dodaje:

- Imamo snimak kamere sa zgrade, tu se vidi silueta momka sa kapuljačom koji razbija staklo čekicem, baca bombu i beži. Očekujem da se ustanovi ko je to uradio i da se privede pravdi.

Inače Mijović u svom vlasništvu poseduje i akademiju "Hair academy Minjović" koji predstavlja trening centar sa najsavremenijim metodama učenja, kao i sticanja frizerskog znanja i veština.

Radnica salona ispričala je za 24sedam detalje nemilog događaja.

- Sa zgrade preko puta salona, na kamerama se vidi mlađi muškarac u sivom duksu koji je prišao sa čekićem, polomio staklo salona, a zatim bacio bombu - rekla je ona i dodala:

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike