"Ljuti smo i besni": Porodica Čačanina (60) koji je preminuo tokom intimnih odnosa u hostelu van sebe, saslušana i mlađa žena

05.11.2022

11:50

0

Rođaci za muškarca pripremaju sahranu, ali je neizvesno da li će njegova žena prisustvovati

"Ljuti smo i besni": Porodica Čačanina (60) koji je preminuo tokom intimnih odnosa u hostelu van sebe, saslušana i mlađa žena
Policija - Copyright Pixabay

Nepoznatom muškaracu (60) koji je tokom seksualnog odnosa preminuo u jednom čačanskom hostelu, rodbina sada priprema sahanu. 

Nezvanično, rođaci ne znaju da li će pogrebu prisustvovati njegova supruga koja u tom trenutku nije bila u Čačku. Mlađa žena sa kojom je stariji Čačanin bio u hostelskoj sobi saslušana je u policiji.

- Nemojte nam stajati na muku, dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Mi pripremamo njegovu sahranu, ne znamo da li će sahrani prisustvovati supruga, jer je ova vest zatekla u inostranstvu. Verujemo da je sve ovo pogodilo. Pritom trpimo i veliki pritisak porodice mlađe žene s kojom je bio u hostelu, jer su ovom sramotom trajno rasturene dve porodice - kaže rođak preminulog muškarca za Kurir.

On kaže da su u ovom događaju svi ljuti i da bes pršti na sve strane, počev od najbližih preminulog, pa do porodice mlađe žene, ljubavnice.

- Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čoveka. O mlađoj ženi ne želim ni da komentarišem, kažu da ima muža i decu. Pitajte nju za izjavu, svi znamo ko je ona - kazao rođak preminulog.

Kako se nezvanično saznaje, mlađa žena je saslušana u stanici policije Policijske uprave u Čačku na okolnosti ovog događaja.

Njena porodica je upoznata sa većinom detalja koji su vezani za ovaj slučaj. Iz istrage kažu da za sada nema elemenata njene odgovornosti. 

Podsećamo, policija je u hotelskoj sobi pored njegovog tela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu - kaže sagovornik upoznat sa detaljima istrage i dodaje:

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike