Smrt muškarca (60) u čačanskom hostelu usledila tokom intimnog odnosa? Od žene ni traga ni glasa, evo šta je policija pronašla u sobi

04.11.2022

11:26

1

Sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je videla da mu se stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla

Smrt muškarca (60) u čačanskom hostelu usledila tokom intimnog odnosa? Od žene ni traga ni glasa, evo šta je policija pronašla u sobi
Ilustracija - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nepoznati muškarac, starosti između 60 i 70 godina juče je u kasnim poslepodnevnim satima sanintetskim vozilom prevezen u čačansku bolnicu bez znakova života, po pozivu jednog hostela u kom je boravio. 

Kako se sumnja pozlilo mu je tokom seksualnog odnosa sa jednom mlađom ženskom osobom.

- Policija je u hotelsku sobi pored njegovog tela pronašla čašu do pola napunjenu vodom, u kojoj je bila i praškasta materija nepoznatog porekla. Pretpostavlja se da je je reč o stimulativno-erektivnom sredstvu - kaže sagovornik upoznat sa detaljima istrage i dodaje:

- Kad je muškarac dovezen u čačansku bolnicu nije davao znake života, pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno. Pretposatvlja se da je smrt nastupila dosta ranije.

Naime, sumnja se da je žena sa kojom je bio u sobi, kada je videla da mu se zdravstveno stanje pogoršava, pokupila svoje stvari i otišla.

- Dosta kasnije, osoblje hostela je ušlo u sobu i zateklo mrtvog muškarca. Oni su i pozvali Hitnu pomoć. Nije isključena mogućnost da bi nesrećni čovek preživeo da je ženska osoba odmah pozvala pomoć, ali ona je iz nekog razloga pobegla - kaže sagovornik i dodaje:

- Sumnja se da je preminulom pozlilo tokom seksualnog odnosa s tom mlađom ženskom osobom i da se ona verovatno uplašila. Nije otkriveno ko je žena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike