Otac medicinske sestre koja je tukla baku u Peći se javno izvinio: "Delimo vaš bol i saosećamo sa vama"

03.11.2022

17:51

1

Peljaj je i zatražio da se pravosudne institucije pozabave ovim slučajem

Otac medicinske sestre koja je tukla baku u Peći se javno izvinio: "Delimo vaš bol i saosećamo sa vama"
Nasilje nad staricom - Copyright Twitter_rođenNAOPAČKE @izlozba_poroka

Aurona Peljaj i njena koleginica Altina Redžepi uhapšene su zbog sumnje da su brutalno napale staricu, dok se Ramize Kući sumnjiči da je napravila snimak koji je objavljen na društvenim mrežama. Njih tri, kao i još jedan radnik doma, suspendovani su sa posla.

Sada se oglasio otac medicinske sestre koja je fizički napala stariju ženu u Peći, Naim Peljaj, javno se izvinio za njen potez. On se, u izjavi za Kljan Kosova, takođe javno izvinio porodici Nura iz Đakovice, rekavši da su ga objavljeni snimci strašno pogodili, kao i njegovu porodicu, prenosi Avaz.

- Delimo vašu bol i saosećamo sa vama u boli koju vam je naša ćerka uzrokovala - rekao je Peljaj. Znam da prolazite kroz teške trenutke, ali dozvolite nam da se javno izvinim u ime moje porodice Peljaj, iz Novog Sela kod Peći, vama, porodici Nura, i celom albanskom narodu. Uz božju pomoć, ovaj slučaj se neće ponoviti. Moralno i duhovno, dugujemo svoje živote vama, porodici Nura iz Đakovice, za duhovnu tragediju koju vam je naša ćerka prouzrokovala - poručio je.

Peljaj je zatražio da se pravosudne institucije pozabave ovim slučajem.

- U slučaju naše ćerke, tražimo da pravosudne institucije deluju u skladu sa zakonom za krivična dela koja joj se stavljaju na teret - zaključio je Peljaj.

Snimak koji je potresao ceo region zabeležen je u domu za starije osobe u Peći.

Na njemu se vidi kako jedna medicinska sestra zlostavlja staricu i šamara je.

Medicinska sestra Aurona Peljaj rekla je policiji da se "branila" od 70-godišnje žene, iako je u videu bilo jasno da starica čak nije ni imala dovoljno snage da se brani od nje. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike