Smederevski makro Šiškica ranije uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, sada mu u kući pronađene egzotične životinje!

28.10.2022

07:40

0

Vasića je uhapsila smederevska policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom Smederevo i Ministarstvom ekologije i zaštite životne sredine

Smederevski makro Šiškica ranije uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, sada mu u kući pronađene egzotične životinje!
Ljubiša Vasić - Copyright 24sedam/M.S.

Egzotične životinje, među kojima su pitoni, gušteri, aligator i majmun, pronađene su u kući Ljubiše Vasića, poznatijeg kao Šiškica, koji se nalazi u pritvoru zbog posredovanja u prostituciji.

Vasića je uhapsila smederevska policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom Smederevo i Ministarstvom ekologije i zaštite životne sredine. Na teret mu se stavlja krivično delo uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

Pixabay/Profimedia
 

Vasić se od marta nalazi u pritvoru zbog posredovanja u prostituciji koju je, kako se sumnja, organizovao u svojoj kafani u Mihajlovcu kod Smedereva i kod Stefana P.

Kako smo ranije pisali, Vasić je i pre toga hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu, a tada se spekulisalo da je svakodnevno od podvođenja zarađivao 500 evra. Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Podsetimo, inspektori kriminalističke policije su u kući osumnjicenog pronašli četiri mrežasta pitona, loptastog pitona, četiri guštera nilski varan, guštera savanski varan, američkog aligatora, burmanskog pitona, bou konstriktor, sant bou i majmuna marmozet.

Sve životinje su oduzete i predate Republičkoj veterinarskoj inspekciji, dok će protiv osumnjičenih krivična prijava biti podneta Osnovnom javnom tužilaštvu u redovnom postupku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike