Novi detalji užasa u autobusu kod Pančevačkog mosta: Polno uznemiravao maloletnice, putnik mu se suprotstavio pa dobio šamar!

30.10.2022

16:00

0

Po nalogu Prvog OJT u Beogradu podneta je krivična prijava u redovnom postupku protiv Milenka I. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje

Novi detalji užasa u autobusu kod Pančevačkog mosta: Polno uznemiravao maloletnice, putnik mu se suprotstavio pa dobio šamar!
Nemila scena u gradskom autobusu - Copyright Printscreen/TikTok/ujedinjeninarod

Manijak je u autobusu na liniji 43 u blizini Pančevačkog mosta polno uznemiravao dve devojčice, posle čega su ga putnici savladali i pri tome je došlo do fizičkog sukoba između Milenka N. (24) i M. I. (38).

Navodno, kako se nezvanično saznaje, a po rečima Milenka N., M. I. se približio u gradskom prevozu mladim devojkama koje su izašle iz autobusa.

Milenko N. je opomenuo M. I., koji mu je uzvratio i udario šamar.

Po nalogu Prvog OJT u Beogradu podneta je krivična prijava u redovnom postupku protiv M. I. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje.

Podsetimo, na liniji 43 kod Pančevačkog mosta u pravcu ka naselju Kotež, juče je došlo do neprijatne situacije u kojoj je jedna osoba polno uznemiravala dve maloletne ženske osobe.

Kako je navedeno na društvenoj mreži Tik Tok, intervencijom građana u Beogradu zadržano je lice koje je uznemiravalo maloletnice do dolaska policije!

Policija se odazvala na poziv u rekordnom roku i lice je odvedeno u prostorije PS Palilule na dalje postupanje u skladu sa zakonom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike