Dileri iz Mladenovca uhvaćeni na delu: U mercedesu napravili štek za drogu koju su prevozili, zbog marihuane im produžen pritvor

29.10.2022

11:15

0

Oba okrivljena su i ranije osuđivani i to Dejan S. šest puta, a Miroslav J. jednom

Dileri iz Mladenovca uhvaćeni na delu: U mercedesu napravili štek za drogu koju su prevozili, zbog marihuane im produžen pritvor
ilustracija - Copyright Printscreen/MUP

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Dejana S. (45) iz Kraljeva i Miroslava J. (39) iz Beograda, zbog sumnje da su radi dalje prodaje držali 44.7 kilograma marihuane, koja je 31. maja ove godine pronađena u garaži u dvorištu kuće u kojoj živi Miroslav J. u Mladenovcu.

Optužnicom, koja je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenima se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Tužilaštvo je predložilo da se okrivljenima produži pritvor.

Sumnja se da je Dejan S. 31. maja automobilom marke “Mercedes Benz B 200” došao do kuće Miroslava J. u Mladenovcu i parkirao ga u garažu, po prethodnom dogovoru.

Potom je počeo da izvlači drogu iz “šteka” u automobilu, odnosno iz specijalno izrađene konstrukcione šupljine i smešta je u desni ugao garaže. Marihuana je bila upakovana u 45 paketa.

Tako je zatečen od strane policijskih službenika, koji su prethodno vršili njegovu opservaciju, dok je Miroslav J. zatečen u dvorištu.

Oba okrivljena su i ranije osuđivani i to Dejan S. šest puta, a Miroslav J. jednom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike