Prebijeni Lilić danas saslušan: Rekao da se ne seća događaja, ali se kasnije setio ko ga je tukao

28.10.2022

13:45

0

Osumnjičeni Dejan Vuksanović priznao je da je tukao Lilića kobne noći, ali nije želeo da otkriva razloge sukob

Prebijeni Lilić danas saslušan: Rekao da se ne seća događaja, ali se kasnije setio ko ga je tukao
Napad na Darka Lilića za koji je osumnjičen Dejan Vuksanović - Copyright Printscreen

Darko Lilić, sin bivšeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića, danas je saslušan u Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu u istrazi koja se vodi protiv Aleksandra Relića i Dejana Vuksanovića zbog sumnje da su ga pre nedelju dana brutalno pretukli ispred njegove zgrade na Novom Beogradu.

Lilić se danas prvi put pojavio u javnosti, na licu je imao hiruršku masku i naočare za sunce, ispod kojih se ispod desnog oka videla modrica. On nije želeo da daje nikakve izjave.

- Dobro sam - bilo je sve što je rekao novinarima po izlasku iz tužilaštva.

Lilić je na saslušanju izjavio da se ne seća samog događaja niti kako je napadnut, ali da je kasnije na snimku prepoznao Dejana Vuksanovića, za kog je rekao da mu je komšija.

Osumnjičeni Dejan Vuksanović priznao je da je tukao Lilića kobne noći, ali nije želeo da otkriva razloge sukoba. On je u subotu, posle saslušanja u tužilaštvu, pušten u kućni pritvor.

Drugi osumnjičeni, Aleksandar Relić je u bekstvu i za njim policija traga.

Lilićev sin pretučen je u noći između četvrtka i petka, oko 4 sata ujutru. Prebijanje su zabeležile sigurnosne kamere zgrade, a na snimku se vidi kako ga udaraju dvojica muškaraca, a potom ga stavljaju u kola. U Urgentnom centru, Lilić je polciiji odbio da kaže da li zna ko su napadači, ali su ih nekoliko sati kasnije policija i tužilaštvo identifikovali.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike