Lilić junior nije jedini sin političara koji je pretučen: Ćenta šamarom izvrnuo Marka Miloševića naopako zbog parfema!

24.10.2022

18:45

0

Autor: M. Brkić

Dvojica muškaraca pretukla su Darka Lilića, sina bivšeg predsednika Jugoslavije, u noći između četvrtka i petka

Lilić junior nije jedini sin političara koji je pretučen: Ćenta šamarom izvrnuo Marka Miloševića naopako zbog parfema!
Darko Lilić pretučeni sinovi 1 - Copyright ATAImages/Miloš Tešić Profimedia Printscreen/Youtube/Priština

Darka Lilića, sina bivšeg predsednika Jugoslavije, pretukla su dvojica muškaraca na Novom Beogradu, u noći između četvrtka i petka. On nije jedini sin srpskog političara koji se našao u ovakvoj situaciji.

Osim Darka Lilića, svojevremeno je bilo reči i o napadima na Marka Miloševića, sina Slobodana Miloševića, Aleksandra Mirčića (31), sina narodnog poslanika Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića kao i Nikolu Rašića, 18-godišnjeg sina srpskog političara s Kosova Nenada Rašića.

Kamere snimile napad na Lilića

Printscree
 

Zbog napada na Darka Lilića uhapšen je Dejan V., koji je na saslušanju u Trećem osnovnom javnm tužilaštvu u Beogradu rekao da je, gde je izjavio da je pesnicom udarao u glavu Lilića. Međutim, o pozadini sukoba, u tužilaštvu nije želeo da govori. Nakon što je izneo odbranu određen mu je kućni pritvor.

Takođe, zbog sumnje da je sa Dejanom V. tukao Lilića, policija traga za Aleksandrom Relićem, koji je pre pet dana osuđen za ubistvo Miloša Stojanovića na Adi Huji 2019. godine.

Dejan V. je osuđivan da je učestvovao u tuči, koja je prethodila pokušaju ubistva 2019. godine ispred jednog splava na Novom Beogradu.

Podsećanja radi, nakon prebijanja, Lilić je sam otišao u bolnicu. On je policiji tvrdio "da ne poznaje napadače" niti zna razlog napada. Policiju je pozvao radnik obezbeđenja kule "West 65" koji je rekao da poseduje snimak tuče.

Mediji su ranije pisali, pozivajući se na izvore, da se na snimku se vidi kako dvojica muškaraca krvnički udaraju Darka, zatim ga ubacuju u džip i voze do Mosta na Adi. Nekoliko minuta kasnije na mesto napada dolaze druga dvojica muškarac koji su bili zaduženi za brisanje krvi.

Marko Milošević ošamaren

Profimedia
 

Da je Marku Miloševiću, sinu nekadašnjeg predsednika Srbije Slobodana Miloševića Rade Ćaldović Ćenta, žestoki momak iz perioda devdesetih udario šamar, ispričao je u jednoj emisiji Žarko Popović, nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte.

Profimedia
 

- Rade Ćaldović je tog dana kupovao neki parfem u fri-šopu na aerodromu. Nije imao sitno, pa je prodavačici dao 100 maraka. Ona mu je rekla da nema sitno da mu vrati i onda je on uzeo parfem i rekao da će doći ovih dana da plati. Vlada Tref i Marko Milošević su držali sve fri-šopove u Srbiji. Imali su monopol nad tim. Milioni su se tu okretali. I priđe Marko, počne da pridukuje nešto Ćenti i ovaj mu udari takvu šamarčinu da ga je izvrnuo naopako. Eto, tako je bilo - ispričao je Popović.

Priča se da je Marku šamar udario i Vladimir Kovačević, Vlada Tref, navodno, zbog žene. O njihovom navodno prvom i jedinom sukobu do tada najboljih prijatelja, koji se dogodio neposredno pred smrt njegovog oca Andrej Kovačević, sin Vlade Trefa.

- Nekoliko dana pre smrti, moj otac je bio krenuo na službeni put, ali se negde blizu aerodroma setio da je zaboravio pasoš. Vratio se kući u Zemun, gde je živeo sa svojom drugom suprugom Bojanom. Kad je otvorio vrata, iznenadio se otkud Marko u njegovom stanu sa Bojanom. Razbesneo se, zgrabio pištolj i u besu pretukao prvo Bojanu, a zatim i Marka, koji mu je tad zapretio: „Nećeš dugo!“ - pričao je Andrej Kovačević.

Iako su Marko Milošević i Tref bili prijatelji i saradnici, na osnovu priča određenih ljudi, gajili su ljubav prema istoj ženi. U pitanju je bila Trefova druga žena Bojana Bajrušević koju je, navodno, zatekao sa Miloševićem na Kopaoniku. On je tada njen automobil šlep službom poslao nazad za Beograd, a Marku je lupio šamar koji mu, po mišljenju mnogih, sin predsednika nije oprsotio. Drugi put za kratko vreme zatekao ih je kad se vratio sa aerodroma.

Mirčićev sin se sukobio u restoranu

ATAImages/Miloš Tešić
 

Aleksandar Mirčić (31), sin narodnog poslanika Srpske radikalne stranke Milorada Mirčića u martu 2020. godine je, prema pisanju medija, nezadovoljan ponašanjem konobara u restoranu "Atina" u Novom Sadu navodno nasrnuo na njega i udario ga rukom.

Kako su tada ispričali svedoci, a preneli mediji, vlasnik kafane Milo Ražnatović (47), da bi odbranio napadnutog radnika, udario ga je čelom u nos. Tada je nastao haos, u kojem su konobari i menadžer kafane, da bi zaštitili kolegu nasrnuli na Mirčića i izudarali ga.

Na lice mesta izašla je i policija.

Međutim, Milorad Mirčić u izjavio za beogradske portale kaže da ne zna o čemu je reč.

- Prvi put čujem to. Nas dvojica smo malopre pili kafu. Nemam pojma o čemu se radi. On je dobro, nismo o tome pričali - rekao nam je Mirčić.

Sin Nenada Rašića pretučen ispred škole

Printscreen/Youtube/Priština Priština
 

Osamnaestogodišnji sin srpskog političara sa Kosova Nenada Rašića, Nikola, pretučen je u februaru prošle godine u dvorištu gimnazije u Lapljem selu, nakon čega je smešten u bolnicu.

Nakon napada uhapšeno je osam osoba, od kojih je jedan bio maloletnik. Informaciju da mu je pretučen sin je tada potvrdio i sam Nenad Rašić.

On je u izjavi za medije potvrdio da je njegov sin prebijen metalnim predmetima i da je zadobio teške povrede lica i glave, te da su mu zubi polomljeni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike