Dve krivične prijave nakon brutalne masovne tuče u Kikindi: Jedan osumnjičeni u pritvoru, za drugim se traga!

24.10.2022

11:00

0

Autor: M. Brkić

U noćnom klubu u strogom centru Kikinde u petak posle ponoći izbila je tuča u kojoj su povrede zadobila trojica radnika obezbeđenja.

Dve krivične prijave nakon brutalne masovne tuče u Kikindi: Jedan osumnjičeni u pritvoru, za drugim se traga!
tuča kikinda - Copyright Foto: 192.rs/Printscreen

Zbog masovne tuče koja se dogodila ispred jednog lokala u centru Kikinde u petak uveče, podneta je krivična prijava protiv dve osobe, od kojih se jedna nalazi se u pritvoru, a za drugom je raspisana policijska potraga, saznaje 24sedam.

- Osnovno javno Tužilaštvo u Kikindi obavešteno je od strane PU Kikinda neposredno nakon predmetnog događaja, podneta je krivična prijava protiv dva lica, zbog krivičnog dela teška telesna povreda iz čl. 12 1 st. 1 Krivičnog zakonika, prema jednom licu je određen pritvor dok je za drugim raspisana policijska potraga i izdat je nalog za hapšenje ovog lica nakon njegovog pronalaska. PU Kikinda radi na utvrđivanju identiteta ostalih učesnika u tuči, sledi preduzimanje određenih dokaznih radnji - kažu za 24sedam.rs iz Osnovnoj javnog tužilaštva u Kikindi.

Podsetimo, u noćnom klubu u strogom centru Kikinde u petak posle ponoći izbila je tuča u kojoj su povrede zadobila trojica radnika obezbeđenja. Prema pisanju pojedinih medija, radnike obezbeđenja napala je grupa navijača Crvene Zvezde iz Zrenjanina, koji su u ovaj klub došli na 18. rođendan. Navodno, jedan od mlađih navijača je počeo da pravi probleme u klubu, zbog čega ga je obezbeđenje izbacilo, što je navijače izrevoltiralo, nakon čega su nasrnuli na obezbeđenje.

Kao se nezvanično saznaje, niko od trojice povređenih nije teže povređen i nakon pregleda i dijagnostike u Opštoj bolnici u Kikindi pušteni su kući.

- Sinoć su u bolnici pregledani V. M. (49) koji je imao povrede glave i grudnog koša, M.D. (41) koji je zadobio povrede glave i ramena i S. B. (39) sa povredama glave i kolena. Nakon pregleda, dijagnostike i ukazane pomoći, sva trojica pacijenata su puštena na kućno lečenje, jer niko od njih nema teže telesne povrede - rekli su ranije iz Opšte bolnice u Kikindi.


Prema pisanju medija, građani Kikinde tvrde da je bilo pitanje dana kada će obezbeđenje noćnog kluba u tom gradu biti pretučeno, jer su već duže vreme tukli goste, a u većini slučajeva bez razloga, dok ima i onih koji smatraju da je ovo nasilje nedopustivo i da su momci samo radili svoj posao te da nikada nisu pretukli ili izbacili nikoga ko nije prvi nasrnuo na njih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike