Detalji prebijanja radnika obezbeđenja u Kikindi: Poznato u kakvom su stanju!

22.10.2022

18:29

0

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi

Detalji prebijanja radnika obezbeđenja u Kikindi: Poznato u kakvom su stanju!
tuča kikinda - Copyright Foto: 192.rs/Printscreen

U noćnom klubu u strogom centru Kikinde sinoć posle ponoći je izbila tuča u kojoj su povrede zadobila trojica radnika obezbeđenja. Nijedan nema teže telesne povrede. Tuča je izbila iz zasad nepoznatih razloga, a radnike su napali gosti.

Ipak, prema nekim informacijama, napadači su navijači Crvene zvezde iz Zrenjanina.

Kao se nezvanično saznaje, niko od trojica povređenih nije teže povređenih i nakon pregleda i dijagnostike u Opštoj bolnici u Kikindi pušteni su kući.

- Sinoć su u bolnici pregledani V.M. (49) koji je imao povrede glave i grudnog koša, M.D. (41) koji je zadobio povrede glave i ramena i S.B. (39) sa povredama glave i kolena. Nakon pregleda, dijagnostike i ukazane pomoći, sva trojica pacijenata su puštena na kućno lečenje, jer niko od njih nema teže telesne povrede - rekli su iz Opšte bolnice u Kikindi.

U Policijskoj upravi u Kikindi samo su potvrdili da se tuča dogodila i da se radi na utvrđivanju okolnosti ovog događaja koji im je prijavljen oko dva sata ujutro.

Prema toj informaciji, masovna tuča dogodila se ispred ugostiteljskog objekta. O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Kikindi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike