"Bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi": Meštani Kikinde o masovnoj tuči u noćnom klubu, pretukli i invalida! (VIDEO)

22.10.2022

20:02

0

Obezbeđenje noćnog kluba duže vreme tuče goste i bez razloga, pa je ovo bilo očekivano tvrde Kikinđani

"Bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi": Meštani Kikinde o masovnoj tuči u noćnom klubu, pretukli i invalida! (VIDEO)
tuča kikinda - Copyright Foto: 192.rs/Printscreen

Građani Kikinde tvrde da je bilo pitanje dana kada će obezbeđenje noćnog kluba u tom gradu biti pretučeno, jer su već duže vreme tukli goste, a u većini slučajeva bez razloga.

Jedan mlađi sugrađanin rekao je da su jednom čak pretukli i momka koji ima invaliditet.

 – Bilo je pitanje dana kada će se ovo dogoditi, svi su ih se plašili jer su krupni, ne opravdavam nasilje i huligane koji su ovo uradili, ali ovi momci iz obezbeđenja su daleko od nevinih – kaže jedna devojka koja je bila gost ovog lokala

Ima i onih koji smatraju da je ovo nasilje nedopustivo i da su momci samo radili svoj posao te da nikada nisu pretukli ili izbacili nikoga ko nije prvi nasrnuo na njih, prenosi portal 192.rs.

Podsetimo, grupa momaka iz Beograda i Zrenjanina za koje se pretpostavlja da su pripadnici navijačke grupe, pretukli su sinoć trojicu radnika obezbeđenja jednog noćnog kluba u Kikindi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 192.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike