24sedam na mestu zločina: Ovde je ljubavnik masakrirao Aleksandra i bacio u bunar

13.10.2020

17:23 >> 17:34

0

Telo mladića Aleksandra Ranđelovića posle višemesečne potrage pronađeno je u fazi raspadanja u 15 metara dubokom bunaru. Zločin otkriven kada se R. V. po

24sedam na mestu zločina: Ovde je ljubavnik masakrirao Aleksandra i bacio u bunar
Copyright Foto 24sedam/Goran Sivački

Posečeno šiblje, forenzičke rukavice, policijska traka i gomila polupanih cigala je jedino što ukazuje u gustom zelenilu u okolini Obrenovca da je ta lokacija prošle nedelje bila mesto u kojem je zatečen prizor koji ledi krv u žilama. U gotovo sakrivenom bunaru, dubokom 15 metara, pronađeno je telo Aleksandra Ranđelovića u fazi raspadanja, koje je najverovatnije mesecima bilo zarobljeno na tom jezivom mestu!

Ulaz u naselje Foto: Nemanja Gavrilov

Muškarac R. V. iz Obrenovca osumnjičen je da je na svirep način ubio svog partnera Aleksandra Ranđelovića i da je njegovo telo bacio u bunar u vikend naselju na obodu vikend naselja Konatice.

Sumnja se da su nesrećnom Aleksandru odsečene šake, a da je telo zatim bačeno u bunar. Aleksandrov nestanak je prijavljen još proletos, a prema nezvaničnim informacijama, R. V. je cimeru u zatvoru otkrio lokaciju tela.

R. V. osumnjičen za zločin Foto: Facebook

Gotovo idiličnu sliku sa šumama i lepim kućicama prekinula je prošle nedelje jurnjava policije.

– Ovde je uvek mirno, slabo je automobila, međutim, prošle nedelje su proletela policijska vozila i krenula gore ka blatnjavom putu ka Gornjem kraju. Posle smo saznali da je pronađeno telo, što nas je sve uznemirilo. Do tog bunara se teško dolazi. S asfalta morate da siđete na uski zemljani put i penjete se uz brdo. Kolima ćete moći samo donekle, a dalje livadom pešaka – rekao je jedan od ljubaznih meštana.

Zaista je tako i bilo. Usred gušte šume smo se zaustavili vozilom, jer dalje nije moglo da se ide. S blatnjavog puta krenuli smo pešaka kroz  šiblje nadajući se da ćemo ugledati bunar.

Pomislili smo da tražimo iglu u plastu sena, međutim, u silnom zelenilu omela nas je crveno plava traka koja se leluja u daljini. Ubrzo smo shvatili da je reč o policijskoj traci.
U gustom rastinju opazili smo napuštenu kućicu i gomilu nabacanih cigala. S leve strane pažnju su nam privukle forenzičke rukavice i to je bilo to… Nalazili smo se na svega dva metra od bunara prekrivenim polutrulim daščanim poklopcem. Kroz razmaknute daščice mogla se videti tama dubokog bunara u kojem je telo nesrećnog mladića čamilo mesecima.

O koliko je nepristupačnom predelu reč, najbolje govori teren oko bunara, kojeg su angažovane ekipe morale da raskrče kako bi forenzičari i policija obavili svoj posao. Bunar bi u suprotnom bio potpuno nevidljiv. Više metara posečenog rastinja razbacano je oko okna. Prizor je u nama probudio razmišljanje, da osumnjičeni nije slučajno izabrao to udaljeno mesto, verovatno nadajući se, da telo niko neće pronaći.

– R. je živeo sa majkom i ocem u Konatici. Zatim mu je kad je bilo mali umrla majka. Prodali su tu kuću i odselili se. Njegov otac je, koliko čujem, otišao u Niš da živi kod sestre, a mladić je živeo u Obrenovcu. Kažu da je stanovao sa tim mladićem. Žrtva je iz Ostružnice. Priča se da su se oboje drogirali i da su pili. Neki kažu da je između njih izbila svađa oko nekog stana ali nije nam najjasnije šta se tačno dogodilo – rekla je jedna od uznemirenih meštanki koja je rekla da je ovo prvi put da im se tako nešto dešava.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike