"Bio je duša od čoveka": U Batočini sahranjen Saša koji je poginuo ispred svoje kuće - sinovi i majka nemi od bola

21.10.2022

16:01

0

Autor: 24sedam

Dugačka kolona, u kojoj je najviše bilo mladih, prijatelja Sašinih sinova, sa vencima u rukama krenula je do porodičnog groba

"Bio je duša od čoveka": U Batočini sahranjen Saša koji je poginuo ispred svoje kuće - sinovi i majka nemi od bola
3216688_untitled4_ls - Copyright Foto:Printskrin/Fejsbuk

Saša Kostadinović (51), samohrani otac tri sina, koji je pre dva dana poginuo u saobraćajnoj nezgodi, sahranjen je danas na gradskom groblju "Crveni breg"“ u Batočini.

Na stotine ljudi su se okupili danas kako bi Sašu ispratili na večni počinak. Od mnogih meštana Batočine se moglo čuti da je Saša bio "duša od čoveka", kao i da će ga dugo pamtiti po njegovoj dobroti.

Dugačka kolona, u kojoj je najviše bilo mladih, prijatelja Sašinih sinova, sa vencima u rukama krenula je do porodičnog groba.

U njemu je pre pet godina sahranjena Ognjenova, Ilijina i Novakova majka Aleksandra. Preminula je u 44. godini života od posledica moždanog udara. Borila se desetak dana nakon pada u komu, ali nije izdržala.

Majka Vida nije prestajala da plače. Ostala je bez ćerke, koja je takođe poginula u saobraćajnoj nesreći, muža koji je stradao u požaru, snajke koje je umrla pre pet godina...

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/Facebook
 

- Veoma drag čovek je otišao. Došla sam danas zbog njega i njegovih sinova koji su veoma tužni. Ne znamo kako će oni dalje. Sve je ostalo na leđima najstarijeg Ognjena - rekla je Milena Ilić.

Ognjen je, kako smo ranije pisali, na trećoj godini mašinstva u Kragujevcu i dobar je strudent. Ilija je prvi razred Tehničke škole, takođe u Kragujevcu, dok je najmlađi Novak još u osnovnoj školi.

- Deci je mnogo teško, ali dečaci su, pa kriju emocije i suze. No, kad je ceo Novakov razred došao da izrazi saučešće, dete više nije izdržalo. Svi su plakali. Ma, srce da vam prepukne - kaže tašta stradalog Saše.

Nesrećni niz: Poginula mu sestra, otac, a supruga preminula

Saša Kostadinović (51) poginuo je u centru Batočine ispred svoje kuće u trenutku kada je polazio na posao. Njegovom smrću zapečaćena je tužna sudbina ove porodice, a Sašina majka ostala je sama sa trojicom njegovih sinova, budući da su se tragedije kroz godine samo nizale pa je stradalom čoveku preminuo i otac i sestra i supruga.

Stradalom Saši Kostadinoviću, kako meštani navode za još u ranoj mladosti stradala je sestra, paradoksalno, takođe u saobraćajnoj nesreći kao i on.

Tom smrću krenuo je jezivi niz u porodici Kostadinović. Saši je i otac stradao na užasan način. Naime, on je život izgubio paleći strnjike. Naime, vatra se proširila, situacija se otela kontroli i od posledica opekotina on je izgubio život.

Da nesreća nikada ne ide sama, svedoči i činjenica da je pre nekoliko godina Saši umrla i supruga, iznenada od kardiovaskularnih problema. Time je Saša ostao sam sa trojicom sinova.

Kako svedoče meštani, lavovski se borio za decu da ih izvede na pravi put nakon tragedija koje su potresle celu porodicu, ali umorni mladić vraćajući se iz treće smene, ostavio je samo Sašinu majku da brine o deci pokosivši Kostadinovića ispred praga kuće u Batočini.

Otac mladića koji je usmrtio Sašu bio na sahrani

Mladić D.J., osumnjičen da je izazvao nesreću u kojoj je poginuo samohrani otac Saša Kostadinović iz Batočine, navodno je zaspao za volanom.

Podsetimo, nesreća se dogodila u ranim jutarnjim satima, a D.J. je uhapšen.

- On se, navodno, u vreme nesreće vraćao sa posla, iz treće smene. Priča se da je zaspao, noga mu je pala na papučicu gasa, izgubio je kontrolu i udario Kostadinovića .

D.J. ranije nije imao nikakve neprilike, dečko je miran, ne pije alkohol, niti je problematičan.

Otac mladića koji je usmrtio Sašu je skupio hrabrost i otišao na sahranu.

- Krenuo sam na sahranu Saši, danas će odlučiti o pritvoru za mog sina – kratko je rekao.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike