Vučić: "Nikad nisam video ni čuo bilo koga od članova klana Belivuk, ukoliko jesam, provešću vreme u zatvoru"

20.10.2022

19:49

0

Autor: 24sedam

"Vrlo jasno sam to rekao, ne po prvi put"

Vučić: "Nikad nisam video ni čuo bilo koga od članova klana Belivuk, ukoliko jesam, provešću vreme u zatvoru"
Vučić klan Belivuk - Copyright Foto: Tanjug/RTVPink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se građanima i komentariše goruća pitanja u zemlji. U trenutku kada se predsednik dotakao teme promene zakona i pooštravanja kazni za najgora krivična dela, upitan je o zloglasnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Na izjave vođa ovog klana u Specijalnom sudu u Beogradu, da je sam vrh države umešan u zločine, Vučić je rekao da nema nikakve veze sa tim.

- Nisam pratio, ali hoću da kažem jednu stvar. Mogu samo da kažem koliko je to odvratno što su pojedini mediji objavili - rekao je predsednik.

Na pitanje ima li istine u onome što govori Belivuk, Vučić je rekao:

- Nikada u životu nisam ni video ni čuo nikoga od njih. Ukoliko jesam, ne samo da neću biti predsednik, nego sam spreman da provedem period do kraja života u zatvoru. Vidite da napadaju samo one koji su rasturili tu mafijašku hobotnicu. Vulina, ne znam samo gde su našli Darka Glišića. Dalje da učestvujem u davanju oda najgorim kriminalcima ne pada mi napamet. To je samo dizanje rejtinga onima koji su mleli ljude. Ljudi treba da znaju da nikada u životu nisam ni video ni čuo nikoga od njih. Vrlo jasno sam to rekao, ne po prvi put - istakao je predsednik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike