Belivuk se okrenuo prema Miljkoviću, pa opsovao: Dok je "vojnik" pričao da je zaposlen u državnom preduzeću svi se grohotom smejali!

20.10.2022

14:27

0

Autor: 24sedam

Optuženi su se tresli od smeha i kada je Miljković zatražio da ga prebace u deo u kom sede svedoci saradnici

Belivuk se okrenuo prema Miljkoviću, pa opsovao: Dok je "vojnik" pričao da je zaposlen u državnom preduzeću svi se grohotom smejali!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia/MUP/E Stock

Veljko Belivuk i Marko Miljković u drugom delu današnjeg suđenja ovom kriminalnom klanu pokušavali su da komuniciraju, smejali su se a u jednom trenutku je Belivuk kroz osmeh Miljkoviću rekao "je..m ti sunce".

Dok je za govornicom bio Milovan Tadić, Belivuk, Miljković i Tadićeva sestra koja je sedela u publici, klimali su glavom u znak odobravanja.

Belivuku je, kako su objasnili prisutni u sudnici, vremenom opala pažnja pa se namestio u poluležeći položaj, preko klupe ispred njega, igrao se rukama i trljao oči. Kada je Tadić rekao da treba da ga puste na slobodu, svi su klimali glavom.

Dok je Ivanovski iz Pančeva iznosio odbranu i pričao kako je on zaposlen u JP Pančevo, optuženi su se smejali i Belivuk se psovkom obratio svom najbližem saradniku.

U sudnicu je kasnije ušla Slađana Sekulić, jedina žena u klanu, a Belivuk i Georgijev, inače njen suprug, sa odobravanjem su slušali ono što govori. Vlade Georgijev je supruzi klimnuo glavom i kada se posle kratkog izjašnjenja, tokom kog je rekla da kuću u Tršiću nisu ustupali Beliuvku, vratila na optuženičku klupu.

Navodno, optuženi su se tresli od smeha kada je Miljković od sudije zatražio da ga prebace u sudnicu, odnosno u deo u kom sede svedoci saradnici - dodaje naš sagovornik.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike