Osumnjičeni (83) u Srbiju došao pre 20 dana: Novi detalji pogibije momka i devojke kod Beške

20.10.2022

18:10

0

Rođaka Slobodana B. tvrdi da je on zbog godina retko sedao za volan

Osumnjičeni (83) u Srbiju došao pre 20 dana: Novi detalji pogibije momka i devojke kod Beške
udes (4) - Copyright Instagram_192_rs

Penzioner Slobodan B. (83) iz Krčedina, koji je, kako se sumnja, izazvao udes u kome su stradali Dejana N. (17) i njen dečko Boris Majorski (18), u Srbiju je došao pre dvadesetak dana, a "mercedes" kojim je pokosio motocikl kupio je "da mu se nađe za kraće lokalne vožnje".

Sstravična nesreća dogodila se u utorak oko 17.20 na putu Novi Sad - Inđija kod Beške, kada je na raskrsnici Slobodan izleteo "mercedesom" i udario momka i devojku koji su motorom pošli na izlet. Dejana i njen dečko Boris su na mestu ostali mrtvi, a Slobodanu, koji inače ima nemačku vozačku dozvolu, stavljene su lisice.

- Slobodan je tog dana krenuo u Inđiju, mi smo ubeđeni da on motor jednostavno nije ni video. Vozi jako dugo, ali kako je već star, počeo je da izbegava da seda za volan i retko je to činio - priča rođaka uhapšenog vozača.

Kako kaže, Slobodan je pre dvadesetak dana došao iz Nemačke.

- Došao je avionom, jer više nije u stanju da vozi tako dugačke relacije. Pre toga je operisao bruh, a ranije je imao još najmanje dve operacije. On je bio vitalan za svoje godine, ali ne možemo da poreknemo da je patio od nekih bolesti - kaže rođaka i nastavlja:

- Nesreća ga je veoma potresla, mi ne znamo kako će on uopšte podneti činjenicu da je uhapšen zbog smrti dvoje mladih ljudi.

Facebook/Dejana N.
 

Poginuli Dejana N. i Boris Majorski sahranjeni su danas u 14 časova na staropazovačkom groblju. Kako je za Kurir rekao Borisov tata, odlučili su da njih dvoje počivaju zajedno.

- Takvu ljubav nikada nisam video, to je bilo nešto neverovatno. Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svetu - rekao je Vladimir Majorski.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike