"Mnogo su se voleli, sahranićemo ih zajedno": Potresne reči oca Borisa koji je stradao sa devojkom Dejanom kod Beške

19.10.2022

13:54

1

Autor: 24sedam

Boris i Dejana biće sahranjeni u petak u 14 časova na staropazovačkom groblju

"Mnogo su se voleli, sahranićemo ih zajedno": Potresne reči oca Borisa koji je stradao sa devojkom Dejanom kod Beške
Dejana Neralić - Copyright Facebook/Dejana N.

Boris M. (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana N. (17) iz Golubinaca poginuli su u utorak popodne na putu Novi Sad - Inđija kod Beške, kada se motorom išli ka Vrdničkoj kuli.

Njih dvoje su se nalazili na motoru kada ih je "mercedesom" pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina. Boris je bio za upravljačem motora, a Dejana je bila suvozač. Vladimir M., otac stradalog Borisa, kaže da su se on i Dejana mnogo voleli.

- Krenuli su na taj izlet, u neko etno-selo kod Novog Sada, a na petlji je izleteo automobil, udario ih, na mestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dve-tri godine, nije mu prvi put da je seo za volan - rekao je uplakani otac Vladimir i nastavio:

- Takvu ljubav nikada nisam video, mnogo su se voleli, to je bilo nešto neverovatno. Sahranićemo ih zajedno u petak u 14 časova na staropazovačkom groblju. Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svetu - ispričao je za Kurir Vladimir, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Podsetimo, do nesreće je došlo u utorak oko 17.20 sati kada, kako se sumnja, automobil "mercedes" nije ustupio prvenstvo prolaza motociklu sa dvoje mladih.

- Osumnjičenom vozaču automobila Slobodanu B. je određeno zadržavanje do 48 sati. Iako se u pojavila informacija da je on vozio sa isteklom vozačkom dozvolom, ispostavilo se da to nije tačno. Naime, Slobodan B. je kod sebe imao stranu vozačku dozvolu, koja je važeća i koja važi i u Srbiji, tako da je bio regularan učesnik u saobraćaju - objašnjava izvor Kurira.

Dejanin otac za tragediju saznao na poslu

Podsetimo, Dejanin otac ispričao je za medije da su Boris i njegova ćerka bili nerazdvojni.

- Bili su u vezi više od godinu dana. Vreme su stalno provodili zajedno, pa su se tako juče oko 17 časova uputili ka Vrdničkoj kuli. Nažalost, tamo nisu stigli. Moja bivša žena im je rekla da ne idu tamo, ne znam iz kog razloga, ali ih je zamolila da to ostave za neki drugi dan. Međutim, oni su imali jaku želju i ipak su odlučili da se upute tamo - rekao je utučeni Robert.

O tragediji koja se dogodila, utučeni otac saznao je preko svog nećaka.

- Bio sam na poslu kada mi je sestrić rekao da sumnja da su Boris i Dejana poginuli. Bio sam u šoku, pitao sam ga šta se desilo, a on mi je rekao da je video na društvenim mrežama objavu da su devojka i mladić koji su se nalazili na motoru nastradali - rekao je Robert.

Vozač automobila uhapšen

Podsetimo, Slobodan B. (83) uhapšen je nakon nesreće i tereti se za krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- On se sumnjiči da je oko 17.20 sati, na putu Inđija - Novi Sad u blizini Beške, upravljajući "mercedesom", udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo. U ovoj nezgodi, život su izgubili osamnaestogodišnji motociklista i njegov suvozač, sedamnaestogodišnjakinja. Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi - piše u saopštenju MUP.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike