Miljković i Belivuk se smejali u sudnici, a evo kako je Velja reagovao na pominjanje supruge Bojane

20.10.2022

10:31

0

Suđenje Belivukovom klanu počelo je u 9.30 sati

Miljković i Belivuk se smejali u sudnici, a evo kako je Velja reagovao na pominjanje supruge Bojane
Marko Miljković i Veljko Belivuk - Copyright Miljković i Belivuk/Pink/Printscreen

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i još 30 optuženih za sedam ubistava i nedozvoljenu trgovinu narkoticima, posedovanje oružja, silovanje i otmice nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Belivuk se danas u sudnici smejao u više navrata, a smejao se i Miljković.

Kada je sudija na početku suđenja pročitala ime Nikole Spasojevića, svedoka okrivljenog, Marko Miljković je počeo da se smeje.

Za vreme odbrane okrivljenog Aleksandra Vučeljića i kada je pomenuo Bojanu Belivuk, suprugu Veljka Belivuka, dok je govorio o njihovoj firmi na Partizanovom stadionu i rekao "video sam da je bila srećna" jer je počela da radi, Velja Nevolja je spustio glavu.

Miljković i Belivuk Printscreen
 

Sve vreme dok je Vučeljić pričao o Bojani, Velja Nevolja je klimao glavom.

Kada je Vučeljić govorio o silovanom mladiću i rekao "da se osećao na znoj" kada ga je video jednom prilikom na stadionu,  Belivuk je počeo da se smeje, a smejao se na rečenicu "Policija je ušla sa puškama, ceo fazon".

Ostali okrivljeni su tokom ročišta, koje traje od 9.30 sati, pričali između sebe.

Do sada su odbrane izneli okrivljeni Aleksandar Vučeljić i Vlade Georgijev, nakon čega je sudija odredila pauzu od 45 minuta.

Sledeći bi odbranu trebalo da iznosi Milovan Tadić, bivši dečko starlete Tijane Ajfon, koji je osim po vezi sa njom javnosti poznat i po tome što mu se sudi za prebijanje gosta kluba Tilt Slobodana Vukića u kom je radio kao obezbeđenje. Vukić je, podsetimo, preminuo posle zadobijenih povreda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike