Krivična prijava protiv vozača koji je udario dete na pešačkom prelazu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

20.10.2022

11:06

0

Protiv muškarca (66) policija podnela krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u tom gradu

Krivična prijava protiv vozača koji je udario dete na pešačkom prelazu! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
automobil - Copyright printscreen/192.rs/instagram

Protiv muškarca (66), koji 6. oktobra na pešakom prelazu udario dete na trotinetu u Šapcu, tako što se nije zaustavio ispred zebre, policija je Osnovnom javnom tužilaštvu podnela krivičnu prijavu zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.

Žena sa troje dece, da podsetimo, od kojih dvoje voze trotinet, a jedno drži u naručju krenula je da pređe ulicu na pešačkom prelazu na kojem nema semafora.

 

"Povodom Vašeg mejla od 20.10.2022. godine, obaveštavam Vas da je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu, od strane Policijske uprave u Šapcu - Saobraćajne policijske ispostave Šabac, podneta krivična prijava protiv muškog lica, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršilo krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja iz čl. 289 st. 3 u vezi st. 1 Krivičnog zakonika, te da je u toku preduzimanje dokaznih radnji", obavestilo je tužilaštvo 24sedam.

U daljem toku postupka biće preduzete radnje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka konkretne saobraćajne nezgode, odnosno kompletnog činjeničnog stanja.

Na snimku se jasno vidi da je osmotrila levo-desno pre nego što je zakoračila na zebru. Jedno dete je ubzralo da pređe na drugu stranu ulice i u tom trenutku u punoj brzini na njega je naleteo automobil.

Na sreću prednjom levom stranom automobil je zakačio samo trotinet i oborio dete na ulicu. Dečak je lakše povređen i brzo je ustao sa asfalta, a žena je krenula da se obračuna sa vozačem koji se zaustavio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike