Podnete krivične prijave protiv odgovornih za smrt male Petre u Vršcu: Utvrđeni propusti koji su doveli do nezapamćene tragedije

13.10.2022

12:59

0

Autor: 24sedam

Majka ubijene devojčice nije danas bila u stanju da se obrati medijima

Podnete krivične prijave protiv odgovornih za smrt male Petre u Vršcu: Utvrđeni propusti koji su doveli do nezapamćene tragedije
M.B. S.B (1) - Copyright Printscreen/Facebook/S.B.

Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova, na osnovu prikupljenih podataka u obavljenom nadzoru, Gradu Vršcu, uputio je inicijativa za razrešenje vršioca dužnosti direktorke Centra za socijalni rad grada Vršca povodom utvrđenih nepravilnosti u radu.

Podneta je krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu protiv odgovornog lica Centra i zaposlenih, kod kojih su utvrđeni propusti u radu u slučaju nasilja u porodici sa tragičnim ishodom od 04. oktobra 2022. godine.

Suzana B., majka devojčice Petre (2) koju je 4. oktobra otac Marko B. udavio, a potom se obesio u stanu u Vršcu, otkazala je današnju konferenciju za javnost.

Suzana je pre nekoliko dana zakazala konferenciju za štampu u svojoj porodičnoj kući u Vršcu i tada navela u objavi na svom Fejsbuk profilu da će reći istinu i odgovoriti na sva pitanja. Međutim, sinoć je uz bolne reči objavila da se konferencija otkazuje.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike