Misica objavila prvu fotografiju "škaljarca" ubijenog na Pagu: "Nisi tu, igraš ovako sada sa anđelima" (FOTO)

15.10.2022

09:53

0

Autor: D.A.

Ubijen samo dve nedelje pre likvidacije u Istanbulu

Misica objavila prvu fotografiju "škaljarca" ubijenog na Pagu: "Nisi tu, igraš ovako sada sa anđelima" (FOTO)
Dragana Banić Goran Vlaović - Copyright Foto: Instagram

Na Pagu je, 25. avgusta ove godine, ubijen jedan od najistaknutijih pripadnika "škaljarskog klana", Goran Vlaović. Sa njim je u trenutku likvidacije bila njegova devojka, misica Dragana Banić koja je prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Misica je juče proslavljala rođendan, a među mnogim objavama na njenom Instagram nalogu, u kojima su joj prijatelji čestitali rođendan, stajala je i fotografija na kojoj su ona i ubijeni Vlaović kako zagrljeni plešu.

- Prošle godine sam ovaj datum slavila sa tobom i ovaj smo trebali slaviti zajedno. Ovako zagrljeni, veseli. Nisi tu, igraš ovako sada sa anđelima, a ja se trudim da izađem jača iz svega ovoga. Jer znam da bi ti želeo da budem jaka. Nedostaješ bejbi - napisala je Dragana uz fotografiju.

Foto: Instagram/Printscreen
 

Goran Vlaović je bio, prema operativnim saznanjima, jedan od najbližih saradnika Jovana Vukotića, vođe "škaljaraca" koji je ubijen samo dve nedelje posle likvidacije na Pagu.

Podsetimo, za ubistvo Vlaovića okrivljen je Duško Tanasković (28), mladić iz Kragujevca koji se trenutno nalazi u pritvoru u Zadru.

Kako se pretpostavlja, iza ubistva Vlaovića stoje ljudi za koje se sumnja da su organizovali i Vukotićevo ubistvo u Istanbulu za koje je uhapšeno 12 ljudi.

Među njima su i poznati pripadnici suprotstavljenog "kavačkog klana", rođak Radoja Zvicera, Radoje Živković Žuti, zatim Zdravko Perunović i Milan Vujotić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike