Tužilaštvo će ispitati navode da li je Tatjana iz Ripnja kriva za smrt pevača: Navodno ga je pretukla metalnom šipkom i izbacila na drum

14.10.2022

10:08

0

Autor: 24sedam

,Krivičnu prijavu dostavila je Jovana B., rođena sestra Mlađana Denića

Tužilaštvo će ispitati navode da li je Tatjana iz Ripnja kriva za smrt pevača: Navodno ga je pretukla metalnom šipkom i izbacila na drum
Mlađan Denić - Copyright Facebook/Kafana Jovicic

Protiv Tatjane I. danas je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu dostavljena krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici usled čega je nastupila smrt člana porodice.

Ako se dokaže da je to tačno, njoj preti kazna zatvorom od pet do petnaest godina.

Krivičnu prijavu, piše Telegraf.rs, dostavila je Jovana B., rođena sestra Mlađana Denića, koji je poginuo 29. septembra u saobraćajnoj nezgodi u Ripnju oko 4 časa. Prema navodima njene krivične prijave, tragediji je prethodilo nasilje nad njim.

Prema navodima krivične prijave, Tatjana I. je 28. septembra odvezla Mlađana u jednu kafanu u Borči, gde je bio angažovan kao pevač. Ona se tamo, navodno,, napila posle čega su se posvađali i na putu nazad ga je, prema navodima krivične prijave, pretukla metalnom šipkom i izbacila iz vozila na magistralni put.

Mlađan je tada mobilnim telefonom pozvao dečka od Tatjanine ćerke, S.E. da dođe po njega. S.E. je potvrdio u iskazu policiji da je primio poziv od Mlađana ali da je morao da promeni gumu na svom vozilu jer mu je bila pukla. Nakon što ga je ubrzo ponovo pozvao, Mlađan se vise nije javljao na telefon.

Nakon incidenta sa Mlađanom, kako se sumnja, Tatjana I. je došla kući i počela da šamara i udara svoju ćerku i Mlađanovu nepokretnu majku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike