"Prepoznala sam brata na fotografijama sa uviđaja": Mlađan stradao u Ripnju, sestra sumnja na njegovu devojku

07.10.2022

07:30

0

Autor: 24sedam

Mlađan D. nastradao je 29. septembra ove godine oko 4 sata na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj

"Prepoznala sam brata na fotografijama sa uviđaja": Mlađan stradao u Ripnju, sestra sumnja na njegovu devojku
24sedam/Goran Sivački - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Mlađan D. (32) stradao je u saobraćajnoj nesreći 29. septembra kod skretanja za Ripanj, kada ga je kao pešaka usmrtio vozač automobila. Njegova sestra Jovana B. danas želi samo da sazna kako se tu našao brat i ko je odgovoran za njegovu smrt.

- Sećam se da sam pokušavala brata da dobijem na mobilni telefon. Bio je nedostupan. Jedan prijatelj mi je rekao da ga je pozvao da dođe po njega i da mu je rekao da se nalazi kod skretanja za Ripanj. Kaže nije mogao ni oj da ga više dobije jer mu se telefon ugasio", počinje svoju ispovest za "Telegraf" Jovana.

Kada je videla da joj nema brata tražila ga je gde god je pomislila da može biti. U novinama je videla da je bila nesreća kod skretanja za Ripanj, ali da je nastradao muškarac od 50 godina.

- Na kraju sam otišla u policiju u Odeljenje za nestale. Objasnila im da mi nema brata i da sumnjam da je on nastradao u nesreći kod skretanja za Ripanj. Ponudili su mi da pogledam slike koje su napravljenje tokom uviđaja. Nikada neću zaboraviti koliko mi je sve to jezivo bilo. Odmah sam prepoznala brata na fotografijama - priča Jovana.

Nakon obdukcije organizovala je Mlađinu sahranu.

Čovek koji ga je kolima usmrtio nalazi se na slobodi. Ceo slučaj preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

- Želim da kažem da sam nakon svega podnela krivičnu prijavu protiv Mlađine devojke. Sumnjam da ga je ona to veče pretukla i izbacila iz automobila kod skretanja za Ripanj. Ona je tog dana i uhapšena jer je napala moju majku. Bila je pijana. Rekla joj je da će 'završiti kao sin'. Nadam se da ću uskoro saznati šta se dogodilo sa mojim bratom i kako se kobne noći našao na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj - objašnjava Jovana.

Mlađan Denić nastradao je 29. septembra ove godine oko 4 sata na Ibarskoj magistrali kod skretanja za Ripanj.

Bonus video

24sedam TV

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike