Burna biografija uhapšenog pevača: Prešao u islam, pokušao da se ubije, potpisao antisuicidni ugovor...

05.10.2022

09:13

0

Bojan Tomović konstantno šokira javnost, a sada uhapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola i napada na policajce

Burna biografija uhapšenog pevača: Prešao u islam, pokušao da se ubije, potpisao antisuicidni ugovor...
Bojan Tomović - Copyright Printscreen/Instagram/bojantomovicvipper

Poznati crnogorski pevač Bojan Tomović (40) uhapšen je sinoć u blizini Podgorice zbog vožnje pod dejstvom alkohola i nasrtaja na službeno lice. Pevač, koga povezuju sa crnogorskim kriminalnim klanovima, zadržan je u policijskoj stanici na trežnjenju i saslišanju.

Bojan, koji inače boluje od bipolarnog poremećaja, poznat je po skandalima o kojima godinama unazad bruje mediji u Crnoj Gori, ali i čitavom regionu.

Na sceni se pojavio 2005. godine, a svojim hitovima oduševio je javnost. Predviđali su mu veliku karijeru, ali godinama je nizao probleme, promenio je veru, oboleo, pa i pretio samoubistvom. On je izabrao da pređe u islam i od tog trenutka rekao da se zove Ammar Moštrokol.

- U islamu sam pronašao spas i mir, a ime Ammar sam izabrao, jer kažu da na arapskom jeziku znači "život“, tako da ja, uprkos svojoj bolesti, koja je nažalost poznata po velikom broju samoubistva, biram novi život - izjavio je tada pevač.

Međutim, brzo se predomislio, jer je smatrao da "nije dovoljno dobar da bi bio Musliman“, pa je odlučio da bude agnostik. I o tome je obavestio javnost.

Posle toga objavio je da boluje od bipolarnog poremećaja. On se tada oglasio za medije i otkrio da ima velike probleme. Nedugo zatim se oglasio na društvenim mrežama i najavio samoubistvo. Pevač je govorio da više ne može da se bori sa depresijom koja je posledica poremećaja od kog boluje i da je odlučio da sebi oduzme život.

„Isekao sam vene. Samo da znate da niti sam bio narkoman ni alkos, samo više ne mogu da živim sa bipolarom. Ubila me manična depresija. Niko nije kriv, zbogom“, napisao je, a kasnije se oglasio iz Urgentnog centra.

„Najgore je prošlo. Upravo sam došao kući. Hitna me je spasila i morao sam posle ukazane pomoći potpisati antisuicidalni ugovor, tako da zaista više nikada neću samopovređivati sebe ali sam za svaki slučaj ostavio testament, ako mi se nešto dogodi, i to sam poslao advokatu, jer na taj način štitim bivšu ženu od familije koja me se odrekla“, napisao je Bojan tada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike