Otišao da kupi hleb i namirnice, pa izrešetan: Novi detalji ubistva srpskog pevača u Holandiji - poruka supruge ledi krv u žilama!

13.06.2022

07:10

0

Enver Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu

Otišao da kupi hleb i namirnice, pa izrešetan: Novi detalji ubistva srpskog pevača u Holandiji - poruka supruge ledi krv u žilama!
enver_miki_kolasinac - Copyright Youtube screenshot Grand production, Enver Miki Kolašinac

Učesnik "Zvezda Granda” Enver Miki Kolašinac (43) iz Novog Pazara likvidiran je u četvrtak po podne u Holandiji, a njegov ubica još nije pronađen. Tamošnja policija istražuje i motiv zločina.

Enver Kolašinac je ubijen u blizini kuće u kojoj je živeo u Buhtenu, u provinciji Limburg, navodno sa više hitaca iz pištolja, a ostao je mrtav na licu mesta. Njegovo telo nađeno je oko 16.30 časova ispred garaže, posle dojave policiji da je bilo pucnjave.

Kako navodi izvor, ne zna se ko bi mogao da ga ubije jer nije bio u sukobu sa zakonom i važio je za porodičnog čoveka.

- U poslednjih desetak godina živeo je u Srbiji, Holandiji i Nemačkoj. To jutro je otišao da kupi hleb i druge namirnice, a pre toga se javio supruzi Harisi - kaže izvor.

Holandska policija traga za svedokom, čiji je foto-robot objavljen.

Kako se navodi u saopštenju, reč je o robusnom čoveku, visokom oko 180 cm, starosti između 50 i 60 godina, smeđih očiju, istaknutih obrva i crne kose.

- Na sebi je imao ravnu tamnu kapu i plave farmerke sa prugama na prednjoj strani. Takođe, nosio je široki crni kaiš, tamnu letnju jaknu sa upečatljivom kragnom i crne cipele - navodi se u saopštenju.

U međđuvremeni, policija je pregledala snimke sa nadzornih kamera iz kraja u kom se zločin dogodio, istakavši da je cilj da se dobiju što precizniji podaci o poslednjim trenucima žrtve.

U policijskom saopštenju je upućena molba građanima da svi koji imaju bilo kakve informacije o ovom zločinu dostave ih nadležnima.

Harisa Lotinac, supruga pevača, oglasila se na društvenim mrežama o tragediji koja ih je zadesila.

- Njegove poslednje reči bile su dokaz njegove ljubavi. Rekao mi je: "Moram da idem, dušo, dok nije kiša…” Hteo je da ode do prodavnice po hleb i namirnice. Kada je otišao, nebo je zaplakalo, Enver nije izbegao kišu - napisala je Harisa, koja je u drugom stanju, a sa Kolašincem je čekala sina.

Harisa iz prvog braka ima sina, za koga je navela da mu je ubijeni pevač bio kao otac, a Kolašinac je, takođe iz prethodnog braka, imao četiri ćerke.

- Bio si mi najpre familija, bio si kao otac meni i mom sinu. Bio si brat, drug, prijatelj i najbolji muž. Znao si da voliš beskrajno. Otišao si, ali svakako je nebo zaplakalo, nisi izbegao kišu. Nosim te u sebi. Nosim deo tebe. Rodiće se na dan kad smo se venčali i kad ti se otac preselio. Nisu ti dali da upoznaš sina koga si ceo život sanjao kao najlepšeg i najboljeg momka, kakav si i ti bio, ali čekaj nas u dženetu - oprostila se emotivnim statusom Harisa od ubijenog supruga na Fejsbuku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike