Pre godinu dana je imao težak udes, a tu noć je hteo da podigne novac: Velika tuga u Kruševcu za pevačem Zlatkom Živadinovićem

24.08.2022

20:02 >> 20:16

0

Autor: 24sedam

Meštani pričaju da ga znaju samo po dobrom. Bio je, kažu, vrlo brižan prijatelj i komšija

Pre godinu dana je imao težak udes, a tu noć je hteo da podigne novac: Velika tuga u Kruševcu za pevačem Zlatkom Živadinovićem
Zlatko Živadinović - Copyright printscreen/instagram/192_rs

Pevač Zlatko Živadinović iz Kruševca, koji je poginuo nakon što ga je automobilom pokosila devojka koja je bila pijana, i pre godinu dana je doživeo tešku saobraćajnu nesreću od koje se dugo oporavljao. Meštani Kruševca duboko su potreseni vešću o njegovoj tragičnoj sudbini i društvene mreže preplavili su oproštaji od njega.

U Mačkovcu kod Kruševca Zlatka su svi dobro poznavali. Meštani pričaju da ga znaju samo po dobrom. Bio je, kažu, vrlo brižan prijatelj i komšija.

Zlatko Živadinović je za sobom ostavio suprugu i dva maloletna deteta.

Na stotine oproštajnih poruka brojnih poznanika poginulog pevača nalazi se na društvenim mrežama nakon što je objavljena vest da je podlegao teškim povredama. Od Zlatka su se oprostili mnogi vlasnici ugostiteljskih objekata gde je redovno nastupao.

Foto: Printskrin/instagram/192_rs
 

- Ovaj udes se dogodio na pešačkom prelazu u glavnoj ulici u Kruševcu. Zlatko je imao saobraćajku pre godinu dana sa teškim prelomom noge. Dosta dugo je trajao oporavak. Ostala mu je još jedna operacija, a bio je na rehabilitaciji u Ribarskoj Banji. Tamo se oporavljao. Zato je koristio i dalje štaku - kaže za "Blic" jedan od njegovih rođaka.

Kako se saznaje, kobne večeri Živadinović se taksijem vraćao kući, kao i ranije. U jednom trenutku je stao da podigne novac na bankomatu. Izašao je iz taksija i pošao da pređe ulicu. U tom trenutku udario ga je auto!

- Tri devojke su bile unutra, a vozila je K. T (26) iz Kruševca. Imala je alkohol u organizmu. Sve se to dogodilo pretprošlog vikenda, u noći između subote i nedelje, negde između 2 i 2.30 časova - ispričao nam je ovaj rođak.

Povređeni pevač najpre je zbrinut u kruševačkoj Opštoj bolnici, a potom je prevezen u UKC Niš, gde je 20. avgusta preminuo.

Devojci koja je automobilom udarila pevača određeno je zadržavanje, a nakon toga očekuje se da bude privedena tužiocu uz krivičnu prijavu.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike