Burna noć: Obračun noževima u kafani Mali vikend, pa tuča alkoholisanih kod Sajma

02.10.2022

06:58

0

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale i zbog tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređena četiri lica, kojima su povrede sanirane na licu mesta

Burna noć: Obračun noževima u kafani Mali vikend, pa tuča alkoholisanih kod Sajma
Ilustracija - Copyright TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Noćas posle ponoći dva vozila Hitne pomoći prevezla su do Urgentnog centra dva muškarca povređena nožem u tuči, koja je izbila u kafani Mali vikend u Bulevaru Oslobođenja br. 835a na Banjici, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

I kod Beogradskog sajma potukla su se dvojica muškaraca u alkoholisanom stanju, kojima su lakše povrede sanirane na licu mesta, a potom su prevezeni na odeljenje toksikologije VMA.

Ekipe Hitne pomoći su intervenisale i zbog tri saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređena četiri lica, kojima su povrede sanirane na licu mesta.

Kako je Tanjugu rečeno, tokom protekle noći javljao se veliki broj hroničnih psihijatrijskih i kardiovaskularnih pacijenata, koji su imali akutna stanja uznemirenosti i depresije, ili bol u grudima, tahikardije i povišen krvni pritisak.

Protekle noći su dežurale 22 ekipe hitne pomoći koje su obavile ukupno 114 intervenciju, od čega 17 na javnim mestima.

Lica pod dejstvom alkohola na javnim mestima ekipe Hitne pomoći su odvozile na detoksikaciju na odeljenje toksikologije VMA, a tokom noći nije bilo interkliničkih trasporta kovid pacijenata.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike