Stric pokušao da ga ubije sekirom: Kada mu je okrenuo leđa, udario ga u glavu - polomio mu lobanju, lekari ga jedva spasli!

29.09.2022

09:11

0

Umalo kobni događaj odigrao se kada je S. LJ. došao u dvorište S. S. koji je u tom trenutku cepao drva

Stric pokušao da ga ubije sekirom: Kada mu je okrenuo leđa, udario ga u glavu - polomio mu lobanju, lekari ga jedva spasli!
sekira pixabay (1) - Copyright Pixabay

Viši sud u Užicu izrekao je meru bezbednosti obaveznog lečenja u ustanovi zatvorenog tipa S. LJ. (75) iz Gornje Bele Reke kod Nove Varoši, koji je 2. juna ove godine udario sekirom u glavu svog sinovca S. S. (55).

S. LJ. je terećen na krivično delo ubistvo u pokušaju, a presuda je doneta pošto je utvrđeno da se radi o neuračunljivoj osobi.

Umalo kobni događaj odigrao se kada je S. LJ. došao u dvorište S. S. koji je u tom trenutku cepao drva. Neko vreme njih dvojica vodili su razgovor, sve do trenutka kada je sinovac okrenuo leđa stricu, a on dohvatio sekiru i njenim ušicama ga udario po glavi. S. LJ. je potom pobegao, ali ga je nedugo kasnije uhapsila novovaroška policija.

Jedan od rođaka ubacio je S. S. u kola i prevezao ga u do Čajetine odakle je u besvesnom stanju transportovan u Užice gde su mu lekari dijagnostikovali prelom lobanje i krvarenje u mozgu.

Odmah je prebačen na VMA gde su ga lekari operisali i spasili mu život.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike