Bivša žena Radoja Živkovića Žutog vlasnica kuće u Surduku: U ovom objektu je spaljen Goran Mihajlović!

27.09.2022

14:03

0

Radoje Živković Žuti i žena koja je u predmetu Belivuk saslušana kao svedok razvedeni su od 2015. godine

Bivša žena Radoja Živkovića Žutog vlasnica kuće u Surduku: U ovom objektu je spaljen Goran Mihajlović!
miljkovic zuti spec sud copy - Copyright Printcreen/ sozcu.com.tr/E stock/24sedam

Kako saznaje 24sedam, bivša žena Radoja Živkovića Žutog navodnog člana "kavačkog klana" vlasnica je kuće u Surduku gde je spaljen Goran Mihajlović.

Radoje Živković Žuti i žena koja je u predmetu Belivuk saslušana kao svedok razvode se od 2015. godine.

Tužilac Sasa Ivanić je juče na suđenju obavestio sud da je Aleksandra Živković, vlasnica kuće u Surduku, bivša žena Žutog.

Aleksandra Živković rekla da su ona i Žuti u postupku razvoda, ali da ne moze sudski da se razvede jer ne moze od 2015 da mu se uruči tužba.

Podsetimo, Radoje Živković je rođak i jedan od najbližih saradnika Radoja Zvicera i jedan od najistaknutijih članova "kavačkog klana".

On je u petak uhapšen za još 11 osoba zbog sumnje da je organizovao ubistvo "škaljaraskog" vođe Jovana Vukotića 8. septembra i Beogradu.

24sedam/Goran Sivački
 

Kako smo ranije pisali, ubistvo Beograđanina Nikole Mitića (33) i Gorana Mihajlovića (21)  su šesti odnosno sedmi zločin za koji Tužilaštvo za organizovani kriminal ima dokaze da je počinio klan Veljka Belivuka.

Goran Mihajlović je, prema navodima krivične prijave namamljen i odveden u kuću strave u Ritopeku. Navodno je tamo otrovan, a zatim spakovan u džak i u kamionu sa peskom prebačen u Surduk.

U tom mestu je spaljeno njegovo telo na lomači od guma i ćumura, a ostatke je potom kako se sumnja, Belivuk macolom isitnio. Prema rečima izvora, spakovali su ostatke u džakove i bacili ga u Dunav sa Pupinovog mosta.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike