Uhapšen Albanac poreklom sa KiM: Guči je jedan od najtraženijih kriminalaca, mesecima mu se nije moglo ući u trag (VIDEO)

26.09.2022

09:30

0

Guči je bio na Interpolovoj crvenoj poternici

Uhapšen Albanac poreklom sa KiM:  Guči je jedan od najtraženijih kriminalaca, mesecima mu se nije moglo ući u trag (VIDEO)
floroiu deniz (1) - Copyright Youtube/Noticias Caracol

Albanac Deniz Kljironomi, poreklom sa Kosova i Metohije, poznatiji pod nadimkom Guči, za kojim je bila raspisana Interpolova poternica, uhapšen je u Kolumbiji.

Istražitelji su krajem 2020. godine dobili informacije o istaknutom trgovcu drogom na severnoj obali Kolumbije, navodno sa Kosova i Metohije, za kojeg se ispostavilo da je jedan od najtraženijih kriminalaca u Evropi.

Guči je bio na Interpolovoj crvenoj poternici, rekla je pukovnica Olga Salazar, direktorka policije Dižina. 

- Poseban tim istražitelja počeo je praćenje, ali svaki put kada bi se približili tragu ovog kriminalca, on bi nestajao. Svakog meseca je menjao adresu prebivališta. To je trajalo sedam meseci, dok nismo upali u stan u Barankilji - otkrio je istražitelj. 

Youtube/Noticias Caracol
 

 

Sniman je čak nedelju dana, nije se pojavljivao ni na prozoru. Ipak, poliicija ga je na kraju snimila, a identifikovali su ga po tetovaži na levoj ruci.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike