Ljubomora i besparica mu pomračile um: Nesrećnoj ženi vezao oči i usta, pa je na smrt pretukao pred decom!

20.09.2022

10:46

0

Autor: 24sedam

Sebihana (27) je samo 15 dana radila u fabrici satova i morala je dati otkaz

Ljubomora i besparica mu pomračile um: Nesrećnoj ženi vezao oči i usta, pa je na smrt pretukao pred decom!
Nesrećna žena ubijena je u ovoj kući u Zemunu - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Seljmet D. (33) iz Zemuna pred maloletnom decom usmrtio je suprugu Sebiharu (27), pozvao stanodavca i rekao mu da se žena onesvestila. On je u nedelju uveče nesrećnu ženu na smrt prebio drvenom palicom, a prethodno joj je stavio povez preko očiju i usta!

Uhapšen je nekoliko sati kasnije, kada ga je njegov stanodavac namamio da se vrati na mesto zločina, tako što ga je pozvao na mobilni i rekao mu da mu se žena probudila.

Komšije bračnog para kažu da je porodica bila pomalo čudna, ali fino vaspitana.

- Bili su povučeni, ali smo mislili da je to zato što su se skoro doselili ovde, pa im je bilo potrebno vreme da se uklope. Doselili su se iz Bujanovca i živeli su u veoma teškim materijalnim uslovima, praktično ispod kartona, ali su ovde imali koliko-toliko bolje uslove nego u Bujanovcu - pričaju njihovi susedi.

- Svuda su išli zajedno, a žena je bila cela umotana, nosila je feredžu. Nikada je nismo videli bez nje ili samu bez muža. Muža smo češće viđali. On je delovao kao vedar čovek, često bi zastao da popriča s komšijama i nikad ne bismo pomislili da je spreman nekoga da ubije. Mi ništa nismo čuli, probudila nas je policija, ali sada čujemo da su ženi bila zapušena usta, pa verovatno zato nismo čuli njene jauke, kažu šokirane komšije.

Navodei da je osumnjičeni radio na građevini, ali da je često ostajao bez posla. Kažu i da nije imao stalan posao, da bi radio po 10-20 dana, a onda dao otkaz i ponovo ostajao u kući. Kažu da je pre desetak dana ponovo dao otkaz, a to je verovatno pogoršalo njegovu situaciju jer je sve teže uspevao da prehrani porodicu.

Ubijena žena je radila u fabrici satova svega 15 dana jer ju je on od ljubomore naterao da da otkaz. Viđali smo je s naočarima za sunce jer je ispod imala plave modrice.

BONUS VIDEO

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike