Pomahnitalom mladiću osumnjičenom za talačku krizu na Karaburmi određeno zadržavanje! Iz "Laze Lazarević" izneli mišljenje o njegovom stanju

16.09.2022

10:44

0

Osumnjičeni je zbog stanja u kome se nalazio i čudnog ponašanja u četvrtak, po nalogu tužilastva odveden u kliniku "Laza Lazarević", gde je hospitalizovan i pregledan

Pomahnitalom mladiću osumnjičenom za talačku krizu na Karaburmi određeno zadržavanje! Iz "Laze Lazarević" izneli mišljenje o njegovom stanju
karaburma talacka kriza taoc slobodan trifunovic 1609 2022 foto kaca (4) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Prvo osnovno javno tužilašto u Beogradu odredilo je zadržavanje do 48 sati J.S. koji je skoro dva sata držao muškarca kao taoca u automehaničkarskoj radnji "Boban".


Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela protivpravno lišenje slobode i ugrožavanje sigurnosti, a on će u roku od 48 sati biti saslušan u tužilaštvu na sve okolnosti tih krivičnih dela, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.
Instagram printscreen/moj_beo_grad_
 

 

Osumnjičeni je zbog stanja u kome se nalazio i čudnog ponašanja u četvrtak, po nalogu tužilastva odveden u kliniku "Laza Lazarević", gde je hospitalizovan i pregledan.

24sedam/D.A.
 

Iz klinike "Laza Lazarević'' su danas obavestili tužilaštvo i policiju da nije neophodna njegova dalja hospitalizacija.

Podsetimo, komšija S.J. (26) juče je zatočio Slobodan Trifunovića i držao mu nož pod grlom. Posle višesatnih pregovora, on se predao.

Slobodan Trifunović koji je juče bio zatočen u svojoj automehaničarskoj radnji u beogradskom naselju Karaburma ispričao je da je srećan što je uspeo da izađe živ iz drame koja je trajala satima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike