Tamara Zvicer unajmila obezbeđenje posle ubistva Vukotića! Panika u podzemlju

14.09.2022

06:32

0

Autor: J.S.J.

Supruga prvog čoveka "kavčana" aktivna i na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje fotografije

Tamara Zvicer unajmila obezbeđenje posle ubistva Vukotića! Panika u podzemlju
MUP - Copyright Tamara i Radoje Zvicer/MUP/Printscreen/

Supruga vođe kavačkog klana nakon likvidacije vođe "škaljaraca" u Istanbulu i objavljivanja provokativnih snimaka na Instagramu angažovala telohranitelje.

Tamara Zvicer, supruga odbeglog vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, angažovala je obezbeđenje posle ubistva vođe "škaljaraca" Jovana Vukotića u Istanbulu, piše "Kurir."

Zvicerova supruga je prvi put posle zločina u Turskoj viđena s telohraniteljima, koje do sada nije imala.

 Tokom prethodnih godina, iako rat klanova traje već punih osam godina, Tamara nije imala fizičko obezbeđenje, bar ne primetno. Normalno je šetala po Crnoj Gori, obilazila plaže, restorane i klubove. Međutim, u poslednjih nekoliko dana nikuda ne ide sama - otkriva izvor.

Aktivna na mrežama

On podseća da je supruga prvog čoveka "kavčana" aktivna i na društvenim mrežama, na kojima često objavljuje fotografije, ali i lokacije na kojima se nalazi.

Spasla muža

Sumnja se da je likvidaciju vođe "škaljaraca" naručio i platio upravo Radoje Zvicer, Tamarin muž. Ona je, inače, Vukotića i njegovog oca Veselina prijavila da su 2016. pokušali da je ubiju u Kotoru. Zbog tog sudskog postupka, tokom kog je Vukotić oslobođen, on je posle odsluženja zatvorske kazne od 15 meseci u najstrožoj tajnosti bio izručen Crnoj Gori.

- Tamara je praktično jedina žena koja učestvuje u ratu klanova, koji je počeo 2014. Javnosti je postala poznata kada je u maju 2020. u Kijevu u Ukrajini pucala na napadače koji su teško ranili njenog supruga i tako mu spasla život - podseća on.

- Moguće je da je upravo snimak koji je objavila nekoliko sati posle ubistva Jovana Vukotića, iza kog, kako se sumnja, stoji upravo njen suprug, razlog zbog kog je procenjeno da bi njena bezbednost mogla da bude ugrožena. Naime, na tom snimku, koji je obrisan sa Instagrama, vidi se kako uz vatromet, piće i pesmu "Sude mi" ona slavi. Pored ovog snimka, posle ubistva u Istanbulu objavila je i fotografiju Vladimira Roganovića, "kavčanina" ubijenog u Beču 2018, uz poruku "ovako se smije moja vila" - navodi sagovornik i podseća da je posle ubistva Roganovića njen suprug u čitulji optužio Vukotića za to ubistvo.

Foto: MUP
 

 

Posle ovog snimka, preko čitulja i društvenih mreža oglasile su se osobe bliske Jovanu Vukotiću, a neke od njihovih poruka protumačene su kao najava nastavka obračuna. Čovek koji se predstavio kao kum ubijenog napisao je: "Đe si, ubice, kuća ti se iskopala, kukavični čin".

Jovan Vukotić, podsetimo, ubijen je 8. septembra, kada je sa suprugom i ćerkicom krenuo u tržni centar u Istanbulu. Kako su otkrili turski mediji, za volanom automobila u kom su se vozili bio je izvesni E. K. Prema njihovim navodima, E. K. je posle ubistva Vukotića pokušao da sakrije dva njegova mobilna telefona, ali ih je turska policija pronašla.

- Istražitelji pretpostavljaju da su ubice pratile Vukotićevu suprugu, koja je inače trudna, Mašu M. i da su tako uspeli da ga lociraju - podseća sagovornik.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike