"Kavčani" do zore slavili Vukotićevo ubistvo: Policija prećutala!

10.09.2022

10:43

0

Kobne noći provodila se i Tamara Zvicer

"Kavčani" do zore slavili Vukotićevo ubistvo: Policija prećutala!
jovan-vukotic otkrivamo copy - Copyright Printscreen

Vođa "škaljaraca" Jovan Vukotić, likvidiran je u četvrtak u Istanbulu i to pred svojom trudnom ženom i njihovim detetom koje nije napunilo ni godinu dana. Iako ga mnogi Kotorani žale, nekolicina njih je ubistvo proslavljaja do zore.

Kako saznaje portal 24sedam, nekoliko sati nakon likvidacije Vukotića, u jednom lokalu u blizini Kotora slavilo se  njegovo ubistvo, muzika se čula do tri sata ujutru.

Ono što zaista postavlja pravo pitanje je zašto policija nije intervenisala, iako je u Crnoj Gori posle ponoći zabranjena muzika.

Podsetimo, supruga odbeglog vođe suprotsavljenih "kavčana" Radoja Zvicera, Tamara Zvicer objavila je na društvenoj mreži Instagram stori da je u provodu sa prijateljima, iste večeri kada je Jovica Vukotić ubijen.

Uz čaše i flaše u noćnom provodu, ona je objavila i kako peva pesmu Miroslava Škora pod nazivom "Sude mi".

Ona je na svom Instagram nalogu iste večeri objavila i fotografiju Vladimira Roganovića, koji je u decembru 2018. ubijen u Beču i napisala "Ovako se smije moja vila".

Tamara i Radoje Zvicer/MUP/Printscreen/
 

Podsetimo, napadači su preksinoć Jovanu Vukotiću prišli na motoru i kroz prozor njegovog automobila ispalili pet hitaca, od kojih su ga četiri pogodila.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike