Ovo je Ivan koji je poginuo na gliseru kod Gročanske ade: Otac dvoje dece velikom brzinom udario u baržu, na mestu ostao mrtav! (FOTO)

08.09.2022

12:51

0

Obdukcijom će se utvrditi da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili opijata

Ovo je Ivan koji je poginuo na gliseru kod Gročanske ade: Otac dvoje dece velikom brzinom udario u baržu, na mestu ostao mrtav! (FOTO)
grocka - Copyright 24sedam/Dijana Antonijević

Na Dunavu u Grockoj sinoć oko 21 i 30 došlo je do tragedije koja je odnela dva života, a tri osobe su povređene i hospitalizovane na VMA.

Prema saznanjima portala 24sedam sa lica mesta, Ivan J. (38) koji je upravljao gliserom i koji je poginuo na licu mesta je otac dvoje dece, a Marta koja je bila druga žrtva ove nesreće je njegova partnerka.

- Ona je iskočila sa glisera prilikom nesreće, udarila glavom u čamac i dobila frakturu lobanje.  Nađena je navodno u čamcu - rekli su na Gročanskoj adi meštani za 24sedam.  

Prema rečima naših sagovornika, Ivan J. je slomio vrat pri udarcu i umro na licu mesta, ali rečnoj policiji trebalo je neko vreme da nađu njegovo telo.

- Verovatno su išli blizu obale, ali istraga će sigurno utvrditi bezbednost plovidbe. Noću jeste osvetljeno i voze se ovuda, ali mora da se obrati pažnja na brzinu - kaže sagovornik i dodaje da ovde sigurno nije reč o švercu, već o provodu.

Ivan J. Foto: Instagram/darkolazicofficial
 

Nije bilo sigurno u šta je Ivan tačno udario gliserom, ali prema navodima iz Tužilaštva u pitanju je barža koja je usidrena na reci.

- Tela nastradalih izvučena su iz Dunava i poslata na obdukciju. Tada će se utvrditi da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili opijata u trenutku nesreće. Obaviće se i razgovor sa troje povređenih koji se nalaze u bolnici - kaže izvor iz istrage.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike