"Imam posekotine, sva sam modra!": Oglasila se mlada sa svadbe u Mionici - brat završio u bolnici sa teškim povredama! (VIDEO)

06.09.2022

10:04

0

Otišla je da se presvuče u jednom trenutku i tada čula da se nešto događa, a na putu ka sali skrenula u toalet gde je videla da obezbeđenje bije njenog brata i supruga

"Imam posekotine, sva sam modra!": Oglasila se mlada sa svadbe u Mionici - brat završio u bolnici sa teškim povredama! (VIDEO)
profimedia-0349363345 - Copyright Profimedia

Na svadbenom veselju u Mionici proteklog vikenda došlo je dotuče u kojoj je povređeno osmoro ljudi.

Isprva je bila informacija o sedam osoba, međutim, oglasila se mlada koja je pored mladoženje i njegovog oca, takođe povređena!

Sve je krenulo nakon što je jedan od gostiju razbio čašu i popeo se na stolicu, a obezbeđenje reagovalo, kako mlada kaže, nepotrebno i burno.

- Ja sam otišla da se presvučem i nisam videla da li je čaša zaista polomljena, ali i da jeste mi smo potpisali ugovor sa svečanom salon "De luks", u kom stoji da snosimo svu štetu ako se nešto polomi ili ošteti - rekla je mlada, prenosi "Blic".

Otišla je da se presvuče u jednom trenutku i tada čula da se nešto događa, a na putu ka sali skrenula u toalet gde je videla da obezbeđenje bije njenog brata i supruga.

- Brat mi je završio u valjevskoj bolnici s težim povredama, jednog mladića su priizlasku iz toaleta vukli i davili da dečko sada nosi kragnu. Ni ja nisam prošla bez posledica, imam posekotine, sva sam modra, imam čvorugu na glavi! Umesto da taj dan pamtim kao najlepši u životu, ja ga pamtim po tuči i nepotrebnom haosu.

Istakla je da je obezbeđenje moglo drugačije da reaguje, da je sve moglo drugačije da prođe, posebno što su majke bračnog para pod velikim stresom, te što je bilo i dece na venčanju koja su prisustvovala haosu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike