Jezivi snimci sa mesta nesreće: Dajana Paunović doživela saobraćajku! (FOTO/VIDEO)

02.09.2022

11:23

0

Udes se dogodio kod Bubanj potoka

Jezivi snimci sa mesta nesreće: Dajana Paunović doživela saobraćajku! (FOTO/VIDEO)
saobraćajna nesreća Dajana Paunović - Copyright 24sedam ATA/Antonio Ahel

Dajana Paunović, direktorka istoimene fondacije, doživela je saobraćajnu nesreću po povratku iz Štrpca, gde su donirani tableti i računari učenicima od prvog do četvrtog razreda isturenog odeljenja u Sušiću (Osnovna škola "Staja Marković").

Udes se dogodio kod Bubanj potoka, malo posle naplatne rampe, kada je automobil u kom su se nalazili Dajana Paunović, Marko Matić, predsednik upravnog odbora fondacije i vozač sleteo sa kolovoza.

Kiša je pravila ogroman problem svim vozačima u kasnim satima, a prema informacijama do kojih je došao 24sedam, vozilo je sletelo sa puta preko bankine.

Dajana Paunović je do jutarnjih časova bila na pregledima na kojima je, srećom, ustanovljeno da nema težih i unutrašnjih povreda.

Vozač i Marko Matić su takođe prošli bez ozbiljnijih posledica.

Policajci su nakon uviđaja izneli stav da je pravo čudo što su putnici ostali živi i zdravi, s obzirom na to da je automobil van voznog stanja.

24sedam
 

Podsetimo, Fondacija je posetom u Štrpcu donela sreću među mališanima, a direktor Osnovne škole "Staja Marković", Džedomir Nikolić, izrazio je veliku zahvalnost Fondaciji što je posetila i donirala poklone đacima u najudaljenijem selu u opštini Štrpce.

- Hvala Vam što ste danas ovde, to nam puno znači. Danas ste učinili veliku stvar ne samo za decu naše škole već i za mene kao direktora i njihove učitelje, istakao je on i u znak zahvalnosti u ime škole direktorki Fondacije ”Dajana Paunović” poklonio ikonu Svete Ksenije rađenu u drvetu.

Takođe, tokom boravka na Kosovu i Metohiji, Dajana Paunović obišla je i malog Aleksu Božanića kome je poklonila garderobu za početak školske godine. Aleksi je prošle godine doniran tablet, a takođe je obišla jednu od porodica, porodicu Simanović u Štrpcu koji su, u organizaciji Fondacije, nedavno putovala na more.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike