Psi lutalice doneli vlasniku imanja na kapiju ljudsku glavu: Detalji užasa kod Zrenjanina gde je kasnije nađeno obezglavljeno telo!

26.08.2022

08:33

0

Autor: 24sedam

Forenzičari koji su bili na uviđaju smatraju da je leš u voćnjaku bio najmanje 30 dana

Psi lutalice doneli vlasniku imanja na kapiju ljudsku glavu: Detalji užasa kod Zrenjanina gde je kasnije nađeno obezglavljeno telo!
Copyright Profimedia

Obezglavljeno telo za sada nepoznate osobe pronašla je policija juče u voćnjak pored jedne kuće u zrenjaninskom vikend naselju na putu ka Elemiru. Pre nego je otkriven trup, psi lutalice su pred kapiju jednog od vlasnika imanja doneli lobanju, zbog čega je alarmirana policija.

Vlasnici tog imanja došli su da obiđu farmu i odjednom su čuli da su se njihovi psi nešto uznemirili i počeli da laju, a potom su ispred kapije nekoliko pasa lutalica koje su u čeljistima nosili ljudsku glavu.

Forenzičari su, sudeći po stanju tela, odnosno u kojoj je fazi raspadanja, zaključili su da je leš tamo bio tridesetak dana.

Još se ne zna identitet pronađene osobe, niti pol ali se sudeći po odeći sumnja da je reč o muškarcu, iako se juče pronela vest da je u ženska osoba. Telo je poslato na obdukciju kojom će se utvrditli kako je nastupila smrt.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike