Užas kod Leskovca: Otac osumnjičen da je silovao u više navrata svoju ćerku (14)

25.08.2022

12:18

0

Autor: J.S.J.

U leskovačkom Centru za socijalni rad kažu da su upoznati sa ovim slučajem

Užas kod Leskovca: Otac osumnjičen da je silovao u više navrata svoju ćerku (14)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su S.S.(41), iz okoline Bojnika, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, saopštila je Policijska uprava u ovom gradu.

U zvaničnom saopštenju policije se navodi da se uhapšeni sumnjiči da je, u prethodnom periodu, silovao maloletnu devojčicu i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a da će, uz krivičnu prijavu, biti priveden leskovačkom Višem javnom tužilaštvu.

U leskovačkom Centru za socijalni rad kažu da su upoznati sa ovim slučajem.

- Centar za socijalni rad je upoznat sa tim slučajem u kom je sproveo propisanu zakonsku proceduru i o tome je obavestio nadležne državne organe - policiju i tužilaštvo. O ostalim pojedinostima ne mogu da govorim, jer se radi o maloletnoj osobi. Dete se trenutno nalazi na sugurnom i bezbednom mestu – kazao je Predrag Momčilović, direktor leskovačkog Centra za socijalni rad.

Iz nezvaničnih, ali dobro obaveštenih izvora bliskih istrazi za "Novosti" je potvrđeno da se osumnjičeni tereti da je od novembra prošle godine u više navrata seksualno zlostavljao i silovao svoju četrnaestogodišnju ćerku. On je navodno zaposlen u Vojsci Srbije, a tokom istrage je negirao da je počinio krivično delo za koje se tereti.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike