Oca nastradale Stefane (24) u Švajcarskoj zatekla najcrnja vest: "Zašto Bože, što mene ne uze, što mi nju uze?" (FOTO)

25.08.2022

10:33

0

Vladimir se od stradale Stefane oprostio na društvenim mrežama veoma potresnim rečima

Oca nastradale Stefane (24) u Švajcarskoj zatekla najcrnja vest: "Zašto Bože, što mene ne uze, što mi nju uze?" (FOTO)
udes - Copyright Profimedia

Stefana Đurović (24), tragično je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak 23. avgusta u mestu Guberevac kod Kragujevca, kada je automobil u kojem je bila sa drugaricom i jednim muškarcem sleteo sa puta i udario u betonski stub.

Anđela sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je u trenutku izlaska Hitnih slubi na teren navodno bio u svesnom stanju. Kako se saznaje, povređenoj devojci se bore za život.

Oca nastradale Stefane je u Švajcarskoj zatekla najcrnja vest.

Vladimir se od stradale Stefane oprostio na društvenim mrežama veoma potresnim rečima.

- Zahvaljujem se svim prijateljima, poznanicima i rodbini na podršci i pomoci, rečima utehe koja ne postoji i ucešću u bolu zbog prerane i tragične smrti naše Stefane.

Sahrana nšeg predivnog anđela je 25.08. u 12.00 časova na Starom groblju u Kraljevu...  Nedostaješ nam srećo, nije ovako trebalo da bude. Kako ćemo dalje.... Ne znam. Volimo te svi zauvek - napisao je Vladimir Đurovič na Fejsbuku.

Stefana u Srbiji ima majku i sestru, kao i mnogobrojnu familiju.

Vladimir je i ranije napisao veoma tužne reči.

- Zašto Bože, što mene ne uze, što mi nju uze...Polovina mog srca... Lepoto moja... Zašto mi te Bog uze - napisao je nesrećni otac.

- Moja Stefa, moj život, moja najveća ljubav je nastradala u saobraćajnoj nesreći noćas u 1.10 u Vitkovcu.

- Sine, sećam se prvog pogleda na tebe u krevecu 1998. Odrastanje...  Igru...  Okice...  Bucke...  Srce moje.... Prelepe plave okice... Što mi te Bog uze? Školu si završavala, učila, ozbiljna bila, Nikad mrava zgazila nisi. Što mi te Bog uze?

- Što mene ne uze već mi nju odvede? Nevinu dušu koja je tek počela da živi. Tajkina sreća...  Ode i ne pozva me. Umreću za tobom od tuge srce tatino. Dolazi tata da te poslednji put vidi živote moj - naveo je otac ranije na Fejsbuku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Republika

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike