Stefana (24) je poginula u jezivoj nesreći kod Kragujevca: Od stradale devojke se oprostile i kolege sa fakulteta (FOTO)

25.08.2022

07:19

0

Od Stefane su se oprostile kolege sa Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji

Stefana (24) je poginula u jezivoj nesreći kod Kragujevca: Od stradale devojke se oprostile i kolege sa fakulteta (FOTO)
1653645122_cacak-nezgoda-drvo-auto-fotorina3_edit_59195870260236 - Copyright RINA

Stefana Đurović (24), tragično je nastradala u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak 23. avgusta u mestu Guberevac kod Kragujevca, kada je automobil u kojem je bila sa drugaricom i jednim muškarcem podleteo pod kamion.

Devojka sa kojom je bila u automobilu je u teškom stanju na klinici Banjica, dok je vozač povređen, ali je u trenutku izlaska Hitnih službi na teren navodno bio u svesnom stanju.

Kako je preneo 192, povređena devojka koja se nalazi na Klinici za ortopediju na Banjici ima povrede vratnih pršljenova i kičme i nalazi se u veoma teškom stanju, u komi. Lekari se bore za njen život. Pored povreda kičme i vrata, ona po celom telu ima hematome i rasekotine.

Od Stefane su se oprostile kolege sa Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji.

- Sa neizmernim bolom i tugom obaveštavamo studente i sve zaposlene na Fakultetu za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Univerziteta u Kragujevcu da je naša draga koleginica Stefana Đurović, studentkinja treće godine Osnovnih akademskih studija tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 23. avgusta 2022. godine - naveli su.

Opelo i sahrana će se obaviti u četvrtak, 25. avgusta. u 12 časova na Starom groblju u Kraljevu.

Inače, nesreća se navodno dogodila drugi dan svadbe na kojoj je Stefana bila kuma.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike