Novi detalji nesreće u Kruševcu: Devojka (26) nosila Živadinovića na haubi 75 metara!

24.08.2022

13:45

0

Dosadašnja istraga utvrdila je da je K.T. bila pod dejstvom alkohola

Novi detalji nesreće u Kruševcu: Devojka (26) nosila Živadinovića na haubi 75 metara!
1661029907-zlatko-zivadinovic-750x500 - Copyright Foto: Printskrin/instagram/192_rs

K. T. (26) koja je uhapšena zbog sumnje da je izazvala nesreću u kojoj je stradao Zlatko Živadinović, prema informacijama, nosila je nesrećnog pevača 75 metara dok nije ukočila!

Ona je uhapšena 22. avgusta.

- Pripadnici kriminalističke policije Policijske uprave u Kruševcu su uhapsili i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, odredili zadržavanje do 48 sati K.T. (1996) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja - saopštio je tada MUP.

Nesreća se dogodila u centru Kruševca 13. avgusta, a Živadinović bitku za život je izgubio sedam dana kasnije u UKC Niš gde je bio transportovan sa izuzetno teškim povredama.

- Ona se sumnjiči da je 14. avgusta, vozeći automobil pod dejstvom alkohola, udarila četrdsetjednogodišnjeg pešaka. Povređeni pešak najpre je zbrinut u kruševačkoj Opštoj bolnici, a potom je prevezen u Kliničko bolnički centar Niš, gde je 20. avgusta preminuo. K.T. će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti privedena tužiocu - dodaje se u saopštenju.

- On se tog dana vraćao iz Ribarske banje u kojoj je bio na terapijama zbog nesreće koju je imao ranije. Kada je zakoračio na pešački prelaz sa štakama, devojka ga je u punoj brzini pokupila i nosila na haubi 75 metara, a potom odbacila. Ona nije ni pokušala da ukoči - kaže izvor iz istrage, prenosi Kurir.

Živadinović je bio poznati lokalni pevač. Dosadašnja istraga utvrdila je da je devojka K.T. bila pod dejstvom alkohola.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike