Otac ubijenog Miloša nakon suđenja Neđeljku: "Ako je priznao da je na jednom snimku, onda je i na drugom"

20.10.2020

14:07 >> 14:27

0

Otac ubijenog Miloša nakon suđenja Neđeljku: "Ako je priznao da je na jednom snimku, onda je i na drugom"
Copyright Foto:24sedam/ Katarina Mihajlović

Otac Miloša Mileusnića, Goran Mileusnić, rekao je nakon današnjeg suđenja za ubistvo njegovog sina na kojem su prikazani snimci bezbednosnih kamera, da smatra da to što je Neđeljko priznao da je na jednom snimku, njemu znači da je i na ostalima.

Goran Mileusnić je kazao da je slučaj jasan što se njega tiče i naveo da je “nezgodno što kamere nisu bile profesionalne”, pa ne može da se zumira lice.

– Na jednom snimku se vidi osoba, kako iz leve u desnu ruku prebacuje nož i to je neki običan kuhinjski nož. I na levoj nogavici, ispod kolena, ima neki znak. Normalno, okrivljeni nije priznao da je to on. Snimak za koji je priznaje da je on na njemu, jeste kad ulazi u prodavnicu. Na samom ulazu se vidi beleg na trenerci, tako da ako je priznao da je to on onda je i na onom drugom snimku – rekao je Mileusnić.

Goran je istakao da od starta odbrana ide na to da je zločin počinio neko drugi.

– Koriste se kojekakvim smicalicama, lažima. Šta ćeš, moraš da trpiš tu torturu – rekao je on.

Dodaje da odbrana ide na to da su Đuroviću dali da dira nož kada im je on otkrio gde je.

– A to kada je on otkrio gde je nož, to mu se samo javilo, kao neko proviđenje. Normalno da mu ne bi dali da ga pipa, ali bi ispitali DNK i sve  što ide u istrazi. On tvrdi da su mu dali da pipa nož i rekli mu da im ga donese. Priča je bukvalno naivna. Policija radi profesionalno maksimalno – kaže Milošev otac.

Dodaje da će se i ovo završiti, te da njegovog sina nema i da mora da se navikne na to.

Na pitanje novinara kako se osećao dok je Neđeljko izjavljivao da nije na snimcima, rekao je da nema osećanja.

– Totalno otupiš na neke gluposti. Mog sina nema, to je nepovratni proces. Sto puta sam razmišljao da je ostao bez noge, ruke… Samo da je živ. Gledaš ljude posle, koji imaju hendikepiranu decu, pa se muče, ali opet i da je takav, samo opet da je tu, ali ne vredi… – rekao je Goran.

Kako smo već pisali, na današnjem ročištu ispitana su dva svedoka i pregledano je pet snimaka sa kamera u gradu. Đurović je priznao da je on na snimku iz prodavnice, na kojem se vidi kako nešto ulazi i kupuje, a potom izlazi.

Podsetimo, student iz Čačka Miloš Mileusnić ubijen je 27. januara 2019. godine u haustoru zgrade u kojoj je živeo u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike