Otkriveni novi detalji o manijaku iz Svilajnca koji se silovao staricu: Tukao trudnu ženu i pretio da će je zaklati kao svinju!

24.08.2022

09:24

0

Autor: 24sedam

Supruga ga je napustila nakon batina koje je dobila na Uskrs

Otkriveni novi detalji o manijaku iz Svilajnca koji se silovao staricu: Tukao trudnu ženu i pretio da će je zaklati kao svinju!
starica stara žena pixabay - Copyright Pixabay

Muškarac (33) iz okoline Svilajnca, koji se sumnjiči da je pre nekoliko dana silovao staricu iz komšiluka (79), iživljavao se godinama nad svojom suprugom i pretio joj da će je "zaklati kao svinju".

Ovo je otkrila rođaka njegove bivše žene, koja je, da stvar bude gora, navela da naislnik u svemu ima podršku svojih roditelja, koji ga sve vreme brane. Kako je rekla, njena rođaka se za njega udala pre sedam godina, a potom su otišli kod njegovih u Austriju, gde im se rodilo i dvoje dece.

Prema njenim tvrdnjama, sve vreme je trpela njegovo zlostavljanje, pa čak i dok je bila trudna.

- Moja rođaka je konstantno trpela nasilje od njega čak i kad je bila trudna sa prvim detetom. Od silnih batina umalo nije izgubila prvu trudnoću. Tada je svekrva vodila kod lekara, ali niko od njih nije prijavio šta se desilo, a moja rođaka nije znala jezik. Sama u tuđini sa njima morala je da trpi - navodi rođaka koja nije želela da joj se otkrije identitet.

Navodno je poslednji put suprugu pretukao nakon Uskrsa.

- Definitivno ga je napustila posle Uskrsa kad su bili u Srbiji. Kad su se vraćali u Austriju, vozio je pijan kombi, onda ju je izbacio na auto-put i izudarao, a potom je naterao da vozi vozilo do Austrije - dodaje ona.

Prema njenim rečima, kad se saznalo za silovanje starije komšinice, shvatila je mu se mora da se stane na put.

- Nesrećna bakica je rekla da ju je ućutkavao i stavljao ruku na usta. Moja rođaka je preživljavala sve to. On bi je u jednoj sobi tukao, a u drugoj bi njegovi roditelji sedeli i ništa ne bi preduzimali. Pretio je da će je zaklati kao svinju ukoliko ga prijavi, ali i da će joj oduzeti decu. Na korak su do toga jer su joj podmetnuli neke papire za starateljstvo da potiše. Rekli su joj da će deca da idu u dom ako to ne potpiše. Nije znala šta potpisuje - priča rođaka.

Kako je objasnila, koliku podršku roditelja u svojim zlodelima uživa nasilnik, svedoči i podatak da su se po Svilajncu raspitivali kako da sa silovanom staricom izglade situaciju da ga ne tereti.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike